İlçemiz Genelinde Fen İşleri Müdürlüğümüzün Yaptığı Genel Çalışmalar

İlçemiz Genelinde Fen İşleri Müdürlüğümüzün Yaptığı Genel Çalışmalar

Genel Çalışmalar Kapsamında;

İlçemiz Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okuluna 900m2 saha betonu yapılmıştır.

İlçe Devlet Hastanesi morg giriş bölümüne 260m2  beton çalışması yapılarak, araç otoparkı yapılmıştır.

Terice mahallesi ilkokulu bahçesine ekiplerimiz tarafından kamelya yerleştirilmiştir.

Konkasör üretim tesisimizde vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunulabilmesi amacıyla hizmet binası yapılmıştır. Çevre çalışmaları kapsamında perde beton yapılmıştır. Ayrıca konkasörün uzaktan kumanda

edilebilmesine yardımcı olan ve alanda çalışan personellerin daha güvenli çalışmasına imkan tanıyan bir kontrol ünitesi kurulmuştur.

İlçe Jandarma Komutanlığında atıl durumda bulunan binanın onarımı Belediye ekiplerince yapılmış olup Spor Salonu olarak kullanılması için hazır hale getirilmiştir. Ayrıca İlçe Jandarma Komutanlığı araç parkına

kuruluk yapılmış, Lojmanının tamirat ve dış boyaması Belediye ekiplerince yapılmıştır.

Ayvacık İmam Hatip Ortaokuluna abdesthane çalışması yapılmış 12 adet yeni lavabo ve musluklar takılmıştır.

İlçemiz genelinde gerekli görülen tüm yerlere asfalt yama çalışması yapılmaktadır.

 

Orhangazi Mahallesi Su Sporları Merkezi bünyesinde yetiştirilen Kano Merkezindeki öğrencilerin baraj gölüne kano araçları ile daha rahat inebilmeleri için iskele yapılmıştır.

 

Orhangazi Mahallesinde bulunan umumi Wc binasının çatı değişim çalışması ekiplerimizce yapılmıştır.

 

Orhangazi Mahallesi özel halk otobüsü şoförlerine ait Wc binası yapılmıştır.

 

Eyüp Sultan Mahallesinde İlçe Devlet Hastanesi yapılacak alandaki eski prefabrik binaların yıkım çalışması yapılmıştır.

 

Eyüp Sultan Mahallesi Site Camii yanından Kız Kuran Kursuna kadar olan yolda su kanalı çalışması yapılmıştır.

 

İmam Hatip Ortaokulunun mescit ve abdesthane yapımı, Ayvacık Anaokulunun altyapıdan kaynaklı problemi ekiplerimizce yapılmıştır. Ayrıca İlçemizde bulunan diğer tüm okulların her türlü tadilat çalışmaları ekiplerimizce yapılmaktadır.

 

Eyüp Sultan Mahallesinde Ayvacık Belediyespor Gençlik Kafesinin tadilat çalışması ekiplerimizce yapılmıştır.

 

Tepealtı Mahallesi mevkiindeki Sürücü Kursu Eğitim Parkurunda kavşak çalışması yapılmıştır.
 
İlçemiz Pazaryeri yanında bulunan heyelan tehlikesi taşıyan alana 30 m genişlik ve 4 m yüksekliğinde taş duvar yapılarak olası heyelan riskine karşı önlem alınmıştır.
 

 

İlçemizde kış aylarında gerçekleşen yoğun kar yağışı sebebiyle ana ve ara yollarda tuzlama çalışması ile sulu ilaç çalışması ve Yar yağışı sebebiyle zarar gören ağaçların budama çalışması yapılmıştır.
 

 

Bu Duruma Ait Diğer Projeler