İlçemiz Genelinde Fen İşleri Müdürlüğümüzün İlçemizdeki Güvenliği Sağlamak Amacıyla  Yaptığı Çalışmalar

İlçemiz Genelinde Fen İşleri Müdürlüğümüzün İlçemizdeki Güvenliği Sağlamak Amacıyla Yaptığı Çalışmalar

İlçemizde Güvenliğin Sağlanması Amacıyla

Orhangazi Mahallesi Kent Meydanı Şehitlik Anıtı çevresine 7/24 kayıt özelliğine sahip Güvenlik Kameraları yerleştirilmiştir.

Orhangazi Mahallesi çocuk oyun parkı ve kamelyalar alanına 7/24 saat kayıt özelliğine sahip güvenlik kameraları yerleştirme çalışmalarımız başlamış olup, en kısa zamanda tamamlanarak aktif hale getirilecektir.

Eyüp Sultan Mahallesi Ayvacık Belediyesi Sosyal Tesislerin çevresine 7/24 kayıt özelliğine sahip Güvenlik Kameraları yerleştirilmiştir.

Eyüp Sultan Mahallesi Sahil Gezinti yoluna 16 adet 7/24 kayıt özelliğine sahip Güvenlik Kameraları yerleştirilmiştir.

Eynel Köprüsü altında asayişi sağlamak amacıyla 7/24 kayıt özelliğine sahip Güvenlik Kameraları yerleştirme çalışmalarına başlanmış olup, en kısa zamanda tamamlanarak aktif hale getirilecektir.

Örencik Mahallesi Doğa Evleri çevresine 7/24 saat kayıt özelliğine sahip güvenlik kameraları yerleştirilmiştir.

Terice Deresi mevkii alanının çalışmaları tamamlandıktan sonra güvenlik kameraları yerleştirilecektir.

Konkasör üretim tesisinin güvenliğini sağlamak amacıyla 7/24 kayıt özelliğine sahip Güvenlik Kameraları yerleştirilmiştir.

Sokak hayvanlarına daha sağlıklı bir yaşam alanı sunulabilmesi için ilçe genelinde başıboş dolaşan sokak hayvanları Belediye ekipleri tarafından düzenli olarak toplanıp Hayvan barınağına götürülmektedir.
  Ayrıca sahipli evcil Hayvanların gerek duyulduğunda Belediye tarafından sağlık kontrolleri ve muayenesi yapılmaktadır.
Bu Duruma Ait Diğer Projeler