İlçemiz Genelinde Fen İşleri Müdürlüğümüzün Sosyal ve Kültürel Kapsamda Yaptığı Çalışmalar

Sosyal ve Kültürel Çalışmalar Kapsamında;

Eynel mahallemizde evi yanan bir vatandaşımızın evinin bakım ve onarımı ekiplerimiz tarafından detaylı bir şekilde yapılmıştır.

Döngel Mahallemizden bir vatandaşımızın ev çatısının yapılması için malzeme desteği sağlanmış çatısı ekiplerimizce tamir edilmiştir. Ayrıca evinin elektrik tesisatı ekiplerimizce yenilenmiştir

Orhangazi Mahallemiz ve Eyüp Sultan Mahallemizden iki vatandaşımızın evinin fanyası ve boya işlemi ekiplerimizce yapılmıştır.

Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Gıda Kolisi Yardımı ekiplerimizce yapılmıştır.

Her yıl Ramazan ayı boyunca merkez camilerimizde camii çıkışı vatandaşlarımıza ekiplerimizce lokma ikramı yapılmaktadır.

Kandil gecelerinde camii çıkışlarında vatandaşlarımıza kandil simidi ikramı yapılmaktadır.

İlçemizde vefat eden vatandaşlarımızın evlerinin önüne taziye çadırı kurulumu ekiplerimizce yapılmaktadır.
Bu Duruma Ait Diğer Projeler