• BELEDİYE EKİPLERİMİZ ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR.

03/05/2021

Belediyemiz ve Büyükşehir Belediyemizin ilçemiz genelinde yaptığı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
            Ekiplerimiz Güzelyurt, Yeşildere Mahallelerimizde yol genişletme, Söğütpınar mahallemizde stabilize yol kaplama, Kapıkaya mahallemizde yol onarım çalışmalarını sürdürürken, temizlik ekiplerimiz ise ilçe genelinde park bahçe temizliği, Ptt önü çevre düzenlemesi kapsamında park yapımı, Orhangazi mahallesi kapalı Pazar yerinin üst saçlarını boyama çalışması, Orhangazi mahallesi parke tamiri ve kanalizasyon kapaklarının tamiri, Özel halk otobüsü durağının çevre düzenlemesi ve kamelya yapımı, İlçe genelindeki dere kenarlarında bulunan yabani otlar ile dikenlerin kurutulması yönünde ilaçlama çalışmaları, yol kenarlarındaki meyve ağaçlarının böcek ve haşerelerden korunması için ilaçlama ve gübreleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Büyükşehir Belediyemiz ise Çökekli ve Yeşilpınar mahallelerimizde yol genişletme, Tiryakioğlu mahallemizde sathi kaplama ikinci kat öncesi kanal temizliği çalışmalarını sürdürüyorlar. Büyükşehir Belediyesi Saski ekiplerimiz ise Orta mahallemizde ve Tepealtı mahallemizde içme suyu şebeke hattı döşemesini yaparken, Yunus Emre Mahallemiz ve Keskinoğlu Mahallemizde abone bağlantı çalışmalarına devam etmektedirler.
    Belediye Başkanımız Sn. Halil Kalaycı ve Belediye Başkan Yardımcımız Vedat Yazıcı’nın takibi doğrultusunda Belediye ekiplerimiz merkez ve kırsal mahallelerimizde hem virüsle mücadelesini, hem rutin belediyecilik faaliyetlerini, hem de yol yapım çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyorlar.