• BELEDİYE BAŞKANIMIZ MAHALLELERDEKİ AÇLIŞMALAEI İNCELEDİ

27/04/2020

Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında Belediye ekiplerimiz ilçemiz genelindeki tüm ortak kullanım alanları ve kamu hizmet binalarını ilaçlayarak dezenfekte çalışmalarına periyodik olarak devam ediyorlar. Diğer taraftan Belediye Zabıta ekiplerimiz hijyen denetimlerini aralıksız sürdürerek İlçemiz merkezindeki tüm market ve bakkallardaki fiyat etiketi denetimlerini sıkılaştırarak haksız artış olup olmadığını düzenli kontrol ediyorlar. Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında çalışmalarını yoğunlukla sürdüren belediye ekiplerimiz diğer taraftan mahallelerimizdeki yol çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar. Belediye Başkanımız Sn. Halil Kalaycı, Ak Parti İlçe Başkanımız Sn. Sertaç Can, Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Turan Okur, Belediye Başkan Yardımcımız Vedat Yazıcı ve Büyükşehir Belediyesi Ayvacık Fen İşleri Şube Müdürü Ahmet Ödemiş bu gün Belediyemiz ve Büyükşehir Belediyesinin ilçemizde ortaklaşa yaptığı yol çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.