• STEAM ATÖLYESİ AÇILIŞ PROGRAMI

20/02/2020

Belediye Başkanımız Sn. Halil Kalaycı Ayvacık Anaokulu Müdürlüğünde bugün Steam Atölyesi açılış programına katıldı. Açılış programına İlçe Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, İlçe Jandarma Komutanımız, İlçe Emniyet Amirimiz, Ak Parti İlçe Başkanımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve ilçemizde görevli okul müdürlerimiz katıldı. İlçe Kaymakamımız Sn. Orhan Ayaz ile Belediye Başkanımız Sn. Halil Kalaycı’nın açılışını yaptığı Steam Atölyesi; Okul öncesi eğitimde çocukların eleştirel düşünme, yaratıcılık, problem çözme, tasarım yapabilme gibi becerilerini geliştirecek.

Eğitimi ile ilgili her konuda desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sn. Halil Kalaycı’ya Anaokulu Müdürü Gamzegül yaşar’ın özel hazırlattığı teşekkür plaketini İlçe Kaymakamımız Sn. Orhan Ayaz Belediye Başkanımıza takdim etti.