• İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN İLÇEMİZDE FOTO MARATONU

30/10/2019

Türkiye'nin en büyük barajlarından biri olan Hasan Uğurlu Barajı'nın bulunduğu İlçemiz de , Belediye Başkanımız Sn. Halil Kalaycı'nın desteği ile doğa kültür ve fotoğraf gezisine ev sahipliği yaptı.
    Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin Çarşamba İlçesinde bulunan İletişim Fakültesi öğrencileri Belediyemiz işbirliği ile 29 Ekim Salı günü İlçemizde Foto-Maraton etkinliği düzenlendi.
    Etkinliğe Belediye Başkanımız Sn. Halil Kalaycı, İlçe Jandarma Komutanımız Sn. Çağatay Büyükada, Emniyet Amirimiz Sn. Faruk Türk, Ak Parti İlçe Başkanımız Sn. Sertaç Can, Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşleri Müdürümüz Eren Yüksel katıldı.
    Foto- Maraton gezisi kapsamında öğrenciler İlçemizin doğal mekanlarını ve güzelliklerini fotoğrafladı. Belediyemiz ev sahipliğinde 50 kişilik öğrenci grubu etkinlikte İlçemizin tüm güzelliklerini fotoğraflayarak turizme oldukça katkı sağladı. Etkinliği düzenleyen "Yeşilin Ellibeş Tonu Ekibi" İlçemizin doğal güzelliklerini öğrencilerle buluşturdu.
    Foto-Maraton etkinliği hakkında konuşan Belediye Başkanımız Sn. Halil Kalaycı '' İlçemizde turizm ile birlikte istihdamı nasıl sağlarızın peşindeyiz. Cumhuriyet'in ilanı ülkemiz için bir dönüm noktası olmuştu, belki de böyle anlamlı bir günde gelip ilçemizde böyle bir etkinliği gerçekleştirmeniz Ayvacık için de bir dönüm noktası olur diye düşünüyorum. Sizin gibi değerli arkadaşların katkılarıyla bizim belki ilerleyen süreçte üzerine koyacağımız etkinliklerde İlçemizi, İlimizde, Ükemizde belki de tüm dünya da tanıtarak turizm merkezi haline getirmek istiyoruz, bu yönde ki çalışmalarımız devam ediyor.'' şeklinde konuştu.
    Etkinlik kapsamında çekilen kareler Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kurupelit Kampüsünde bulunan Yaşam Merkezinde 4-8 Kasım tarihleri arasında sergilenecek.