• AYVACIK 1. ÇOCUK KİTAPLARI GÜNLERİ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

24/10/2019

İlçemizde “Ayvacık 1. Çocuk Kitapları Günleri ” 24 – 25 Ekim Tarihleri arasında Belediyemizin Sosyal Tesislerinde Tüm Çocuk ve Genç Misafirlere Kapılarını Açıyor.
    Belediyemizin çocuklara kitap okuma alışkanlığını kazandırmak kitaplarla bütünleşmesini sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği ve geleneksel hale getireceği Çocuk Kitap Günleri başladı. Çocuk Kitap Günleri’nde konuk ve yazarlar küçük okurlarıyla buluştu. Belediyemizin Sosyal Tesislerinde 24 Ekim saat: 09:30 da açılış yapıldı.
    Açılışa, Birim Müdürlerimiz, İlçe daire amirlerimiz çok sayıda Öğretmen ve öğrenciler katıldı,
    Bu yıl 1.’si düzenlenen ve toplam 20 yayınevinin kitapları ile gerçekleşecek olan Çocuk Kitap Günleri 24-25 Ekim arası saat:18:00’a kadar Belediyemizin Sosyal Tesislerinde ziyaret edilebilecektir.