• CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI NEDENİYLE İLÇEMİZDE PROGRAM DÜZENLENDİ

07/10/2019

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle İlçe Müftülüğümüzce program düzenlendi. Düzenlenen programa İlçe Kaymakamımız Sn. Orhan Ayaz, Belediye Başkanımız Sn. Halil Kalaycı, İlçe Jandarma Komutanımız Sn. Çağatay Büyükada, İlçe Müftümüz Sn. Yılmaz Özbakır, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Sn. Murat Kalıç, İlçemizde görev yapan müftülük personeli ve daire amirleri katıldı. Programda İlçe Müftümüz Sn. Yılmaz Özbakır selamlama konuşması yaparak günün anlamını belirten konuşmasını yaptı.
    Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle bir mesaj yayınlayan Belediye Başkanımız Sn. Halil Kalaycı “ Camilerimiz, dini ve milli değerlerimizin, edep ve ahlakımızın öğretildiği bunun yanında en zarif bir şekilde örneklerinin sergilendiği birer eğitim merkezidir. Şehir merkezlerinden, köylerine kadar halkımıza hizmet eden, camilerimizi açık tutan, semanın her karışını ezan sesleriyle yankılandıran, vaaz ve hutbeleriyle topluma yön veren ve halkımızı birlik, berberlik ve kardeşliğe davet eden din görevlilerimize teşekkür ediyor, Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutluyor, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.