• BELEDİYEMİZ PERSONELİ SEDEF DEVECİ’YE VEDA YEMEĞİ

02/10/2019

Yaklaşık 6 yıldır Belediyemizde görev yapan ve tayini çıkan personelimiz Sedef Deveci’nin onuruna veda yemeği düzenlendi. Düzenlenen veda yemeğine Belediye Başkanımız Sn. Halil Kalaycı başta olmak üzere Fen İşleri Müdürümüz Vedat Yazıcı, Mali Hizmetler Müdürümüz Eren Yüksel, Birim Müdürümüz Refahittin Şencan ve belediyemiz personeli ile yakınları katıldı.
    Belediye Başkanımız Sn. Halil Kalaycı’nın yaptığı konuşmayla duygu dolu anlar yaşandı. Belediye Başkanımız Halil Kalaycı “ Vedalar hüzünlüdür, onu sevgiyle bastırmaya çalışıyoruz bu akşam. Sedef kardeşimin Ayvacık İlçemiz ve bizlerle bağlarını koparmayacağını biliyorum. Burada bir ailesi olduğunu hiçbir zaman unutmamasını diliyorum. Uzun süredir Belediyemizde ilçemize hizmet eden Sedef kardeşime bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. İleri ki yaşantısında başarılarının devamını diliyor, ailesiyle birlikte mutlu huzurlu bir yaşam diliyorum” dedi.
    Sedef Deveci ise yaptığı veda konuşmasında, ilk görev yeri olan Ayvacık’ın kendisindeki yerinin farklı olduğunu belirterek “ Herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.
    Belediye Başkanımız Sn. Halil Kalaycı personelimiz Sedef Deveci’ye ilçemize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı çiçek ve plaket takdim etti.