• BELEDİYE BAŞKANIMIZ EKİPLERİMİZİN YAPTIĞI ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

25/09/2019

Belediye Başkanımız Sn. Halil Kalaycı, Fen İşleri Müdürümüz Vedat Yazıcı ile birlikte ekiplerimizin ilçemizin belirli noktalarında yaptıkları çalışmaları gezdi. Yunus Emre Mahallemiz de yapılan Stabilize yol kaplama çalışmalarını gezen Belediye Başkanımız çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Yunus Emre Mahalle Muhtarımız Ali Doğan’ı hasta yatağında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Daha sonra Gülpınar mahallemize geçerek vatandaşlarımızla bir araya gelerek sohbet etti. Söğütpınar Mahallemizde bir vatandaşımızın evine yakın bir bölgede oluşan heyelanı önlemek için ekiplerimizin yaptığı taş duvar çalışmalarını inceleyerek bilgiler aldı. Osmanlı mahallemizde ekiplerimizin yaptığı yol çalışmalarını inceleyerek muhtarımız ve vatandaşlarımızla sohbet etti.

Belediye Başkanımız Sn. Halil Kalaycı “ Hiçbir vatandaşımız neden benim yolum yapılmıyor demesin. Planladığımız çalışmalarımızla her mahallemize eşit şartlarda tüm imkanlarımızı seferber ederek yol sıkıntımızı en aza indirmek için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Seçim öncesi verdiğimiz sözleri inşallah Allah'ın izni ve imkanlarımız elverdiğince bir bir yerine getireceğiz. “ dedi.