• 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLÇEMİZDE ÇOŞKU İLE KUTLANDI

20/05/2019

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 100. Yıl dönümü büyük bir coşku ile kutlandı. 19 Mayıs Pazar sabahı Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başlayan 100. Yıl kutlamaları bu gün İlçemiz Kapalı spor salonunda devam etti.
    Kutlama programına İlçe Kaymakamımız Sn. Mehmet Zahid Uzun, Belediye Başkanımız Sn. Halil Kalaycı, İlçe Jandarma Komutanımız Sn. Çağatay Büyükada, İlçe Emniyet Amirimiz Sn. Faruk Türk, daire amirleri ve halkımız katıldı.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz adına saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Telat Aktaş’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti. İlçe okullarının 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili hazırladıkları şiir, kompozisyon, şarkı dinletileri, güreş ve jimnastik gösterileri, halat çekme yarışı, bilek güreşi müsabakaları sergilendi.

İlçemiz Kapalı Spor Salonunda yapılan kutlama programı, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ve düzenlenen tenis turnuvasında birinci olanlara kupaları verildi. Daha sonra 100. Yıl anısına düzenlenen resim sergisinin gezilmesinin ardından tören sona erdi.