• ANAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZDEN RESİM, TASARIM VE 19 MAYIS 1919 100. YIL ÖZEL SERGİSİ

15/05/2019

İlçemiz Merkez Anaokulu tarafından Resim, Tasarım ve 19 Mayıs 1919 100. Yıl Özel Sergisi düzenlendi. Anaokulu bahçesinde okul öncesi eğitim gören çocuklarımızın yıl boyunca hazırladığı eserler misafirlere sergilendi. Düzenlenen sergi programına İlçe Kaymakamımız Sn. Mehmet Zahid Uzun başta olmak üzere Belediye Başkanımız Sn. Halil Kalaycı, İlçe Jandarma Komutanımız Sn. Çağatay Büyükada, İlçe Emniyet Amirimiz Faruk Türk, ilçe Kurum müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
    İlçe Kaymakamımız Sn. Mehmet Zahid Uzun ve Belediye Başkanımız Sn. Halil Kalaycı’nın kurdele keserek açılışını yaptığı sergi büyük ilgi gördü. İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız okul Müdürümüz Nurten Akkuş’tan ve öğretmenlerden sergi hakkında bilgi alarak, öğrencilerle sohbet ettiler.
            Okul öncesi eğitimin çok önemli olduğunu belirten Belediye Başkanımız Sn. Halil Kalaycı “ Anasınıfı öğrencilerinin sosyal ve kültürel yönden gelişimleri için bu tür faaliyetlerin gerekli olduğunu düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. “ Dedi.