• BELEDİYE BAŞKANIMIZ ÖĞRENCİLERE RÖPORTAJ VERDİ

14/05/2019

Belediye Başkanımız Sn. Halil Kalaycı Atatürk Ortaokulu Öğrencilerimize okulda çıkartacakları gazete için röportaj verdi. Belediye Başkanlığı makam odasında gerçekleştirilen röportajda, sordukları sorularla büyükleri aratmayan öğrencilere Başkanımız, eğitim ve iş hayatına ilişkin soruları içtenlikle yanıtladı.
    Soruları samimiyetle cevaplayan Belediye Başkanımız öğrencilere okul gazetesi için yaptıkları röportaj dolayısıyla tebrik ederek “ Sizleri gerçek gazetecileri aratmayan röportaj performansınız dolayısıyla kutlar sorularınızla çalışmalarımızı anlatma fırsatı sunduğunuz için teşekkür ederim. Eğitim hayatınız boyunca başarılar dilerim” dedi.
    Belediye Başkanımız Sn. Halil Kalaycı kendini tanıttıktan sonra, öğrencilere hayatta başarılı olabilmeleri için hedeflerini her zaman yüksek tutmalarını ve iyi bir insan olmaları gerektiğini söyledi. Öğrencilerin eğitim yatırımlarıyla ilgili sorusuna, “Eğitimci kökenden gelen biri olarak, eğitime önem veren ve bu konuda hassas davranan biriyim.” diyen Belediye Başkanımız Sn. Halil Kalaycı “imkânlar dâhilinde tüm okullara destek olmaya elimizden geldiğince her konuda okullara katkı sunmaya çalışacağız.” dedi. Daha fazla insana faydalı olmayı ve İlçeme daha çok kalıcı hizmetler kazandırmayı amaçlıyorum diyen Belediye Başkanımız Sn. Halil Kalaycı “ Benim en büyük mutluluğum memleketime ve insanlara faydalı olmak. Onların sevinci beni mutluluktan uçurmaya yetiyor. Bu güzel röportaj dolayısıyla teşekkür ediyor eğitim ve öğrenim hayatınız boyunca sizlere başarılar diliyorum ”dedi.
    Belediye Başkanımız Sn. Halil Kalaycı Röportaj sonrası öğrencilerle toplu fotoğraf çektirdi.