• İLÇEMİZDE RAMAZAN ETKİNLİĞİ ÇOŞKUSU

11/05/2019

Belediyemiz, on bir ayın sultanı Ramazan ayını; tarihi, kültürü ve maneviyatıyla İlçemize yaraşır şekilde kültürel etkinliklerle ihya ediyor. Belediyemiz tarafından düzenlenen Ramazan Geceleri kapsamında bu gün ilçemizde etkinlikler düzenlendi. Halkın yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe İlçe Kaymakamımız Sn. Mehmet Zahid Uzun, Belediye Başkanımız Sn. Halil Kalaycı, İlçe Jandarma Komutanımız Sn. Çağatay Büyükada, İlçe Emniyet Amirimiz Sn. Faruk Türk, Ak Parti İlçe Başkanımız Sn. Sertaç Can, Belediye Meclis Üyelerimiz, Belediye Birim Müdürlerimiz Vedat Yazıcı, Eren Yüksel, Fedai Altıkat, ve çok sayıda vatandaş katıldı.
    İlçe Kaymakamımız Sn. Mehmet Zahit Uzun, Belediye Başkanımız Sn. Halil Kalaycı ve Ak Parti İlçe Başkanımız Sn. Sertaç Can sahne gösterileri başlamadan önce halkımızı selamlayarak Ramazan ayını tebrik edip iyi eğlenceler dilediler.
    İlçemiz Kent Meydanın da Ramazan Ayı Boyunca Her Cuma Teravih Namazı sonrası halkımızın aileleriyle birlikte Ramazan’a has güzelliklerle dolu hoşça vakit geçirebilmesi için düzenlenen programın bu akşamki bölümünde İlahi dinletileri ve semazen gösterileri, çocuklara yönelik sahne gösterileri, neşeli dakikalar geçiren çocuklar için ayrıca orta oyunu Hacivat ile Karagöz gibi çeşitli etkinlikler sahnelendi.
    Belediye Başkanımız Sn. Halil Kalaycı “ Sosyal belediyecilik anlayışını İlçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayı boyunca her Cuma hem çocuklarımız hem de yetişkinlerimiz için programlar düzenleyecek, vatandaşlarımızla birlikte olacağız. Ramazan kültürümüzü yaşatma noktasında yapmış olduğumuz bu etkinlikle çocuklarımız geleneksel eğlence kültürümüzle de tanışmış oluyorlar. Vatandaşlarımızın mutlu olduğunu gördükçe bizler de mutlu oluyoruz. Bu etkinliklerimizi inşallah ramazan ayının sonuna kadar sürdüreceğiz. Allah bu birlikteliğimiz bozmasın, artırsın.” Dedi.