• BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN. MUSTAFA BELUR 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

08/03/2019

Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile bir mesaj yayınladı.
    Belediye Başkanımız “ Aile kurumunun temel taşı, değerlerimizin temsilcisi, istiklal mücadelemizin kahramanları olan kadınlarımız, bir anne, bir eş ve hayatın bütün alanlarında etkin birey olarak saygın bir yerdedir. Kadınların anne olarak gelecek nesilleri yetiştirme konusunda gösterdikleri fedakarlık, annelik duygusu ve ailesini ayakta tutma cabası her türlü takdirin üzerindedir. Yaşamın her alanında bizleri onurlandıran, değerlerimizin yaşatılmasında sergiledikleri fedakarlık ve hoşgörüyle bütün güzelliklere layık olan kadınlarımız her zaman baş tacımız olmuştur. İlçemizin çalışkan, azimli ve becerikli ev kadınları bizim için her daim potansiyel bir güçtür. Belediye olarak kadınlarımıza iş imkanı sağlamak amacıyla bir çok projede yer alıyor ve onların bu sorununu çözmek anlamında seferber oluyoruz. İlçemiz kadınlarına yönelik kurslar açarak el becerilerini geliştiriyor, Mikro Kredi Şubesi açarak kendi işlerini kurmalarına olanak sağlayarak onları üretime teşvik ediyoruz. ‘ Kadınlar mutlu olursa toplum da mutlu olur’ düşüncesi ile kadınlarımıza karşı pozitif ayrımcılık yapmaya devam edeceğiz. 8 Mart, kadınlarımızın haksızlığa, eşitsizliğe, şiddete karşı koyma ve eşit haklara sahip olma mücadelesinin simgesidir. Bu vesile ile doğumdan ölüme kadar bizleri varlıklarıyla onurlandıran, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren ve yüreklerindeki sevgiyi karşılıksız veren tüm fedakar kadınlarımızın, annelerimizin ve attığım her adımda bana güç veren, ilgisini ve desteğini eksik etmeyen eşimin Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum. “ Dedi.