• GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ SN. ÇİĞDEM KARAASLAN İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİLER

02/03/2019

Genel Başkan Yardımcımız ve Samsun Milletvekilimiz Sn. Çiğdem Karaaslan seçim çalışmaları kapsamında İlçemizi ziyaret ettiler. Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur ile Ak Parti İlçe teşkilatının tam kadro hazır bulunduğu ziyarette İlk olarak İskele Restorandın da ilçe Kadın kolları teşkilatı ile bir araya geldi. İlçe Kadın Kollarımız ile yemek eşliğinde sohbet eden Genel Başkan Yardımcımız Sn. Çiğdem Karaaslan daha sonra İlçemizin Kadın kolları teşkilatı ile hatıra fotoğrafı çekindi. Yemek sonrası İlçemiz Karşı Döngel Mahallesi Habanboğazı Mevkiinde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezimize giden Sn. Çiğdem Karaaslan burada vatandaşlarımız ile bir araya geldi. Sohbet eşliğinde geçen buluşmada vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinledi. Genel Başkan Yardımcımız Sn. Çiğdem Karaaslan ile Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur mahalle halkından 31 Mart Yerel Seçimleri için Cumhur ittifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Mustafa Demir ve Cumhur İttifakı İlçe Belediye Başkan Adayımız Sn. Halil Kalaycı için destek istediler. Daha sonra vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra İlçemizden ayrıldılar.