• 2014-2019 DÖNEMİ SON MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

01/03/2019

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesi Belediye Meclisimiz 2014-2019 hizmet dönemi son toplantısını Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur’un başkanlığında Belediye Meclis Toplantı salonunda gerçekleşti.
    Gündemin bulunmadığı toplantı veda havasında gerçekleşti. Ak Parti Ve MHP grubundan söz alan meclis üyeleri, karşılıklı olarak birbirlerinden helallik istedi.
    Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur 2 Dönem ( 2009-2014, 2014-2019) boyunca görev yaptığı İlçe Belediyemizde 10 yılda yaptığı çalışmaları özetleyerek veda konuşması yaptı. Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur 2014-2019 Döneminin sona erdiğini belirterek “ Belediyemizin hedefinde her zaman kamu hizmetlerini verimli, etkin ve kaliteli bir şekilde sunmak, halkımızın ihtiyaçlarına karşılık vermek vardır. Belediye Meclisi yapımızda bu anlayışla 2014-2019 dönemini geride bıraktık. Kapımızı da, gönlümüzü de herkese açık tuttuk. Hep birlikte İlçemiz için büyük projeleri hayata geçirdik. Modern bir Ayvacık’ı inşa etmenin mücadelesini verdi. Parti ayırımı gözetmeksizin İlçemize hizmet getirilmesi yolunda tüm Meclis üyesi arkadaşlarım büyük bir özveri ve sorumluluk içinde çalışmıştır. İnanıyorum ki her birimiz yine ilçemiz adına çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.
    Birlikte yönetim ve etkin belediyecilik adına özverili çalışmalarından dolayı tüm Meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. “ Dedi.
    Karşılıklı helalliklerin alınmasının ardından günün anısına hatıra fotoğrafları çektirildi.