• MİLLETVEKİLİMİZ SN. AHMET DEMİRCAN İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİLER

28/02/2019

Milletvekilimiz Sn. Ahmet Demircan seçim çalışmaları kapsamında İlçemizi ziyaret ettiler. Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur ile Ak Parti İlçe teşkilatının da hazır bulunduğu ziyarette İlçemiz Yunus Emre Mahallemizde vatandaşlarla bir araya geldiler. Yunus Emre Mahallesi kıraathanesinde vatandaşlarla çay eşliğinde sohbet eden Milletvekilimiz Sn. Ahmet Demircan ile Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur mahalle halkından 31 Mart Yerel Seçimleri için Cumhur ittifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Mustafa Demir ve Cumhur İttifakı İlçe Belediye Başkan Adayımız Sn. Halil Kalaycı için destek istediler. Daha sonra uzun zamandır tedavi gören Yunus Emre mahalle muhtarımızı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.