• İLÇE AK PARTİ SKM VE MİLLET BAHÇEMİZİN AÇILIŞI COŞKU İLE GERÇEKLEŞTİ.

27/02/2019

İlçemizde bugün Ak Parti İlçe Seçim Koordinasyon Merkezimizin (SKM) ve Belediyemiz tarafından yapımı tamamlanan Millet Bahçemizin açılış töreni yoğun bir katılımla gerçekleşti.
    Coşkulu açılış programına Ak Parti Samsun Milletvekilimiz Sn. Yusuf Ziya Yılmaz, Ak Parti İl Başkanımız Sn. Ersan Aksu ile yönetimi, MHP İl Başkanı Sn. Abdullah Karapıçak ile yönetimi, Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Mustafa Demir, Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sn. Rabia Baykeser ile yönetimi, İl Gençlik Kolları Başkanı Sn. Cem Emre Çakan ile yönetimi, Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Grup Başkan Vekili Sn. Nihat Soğuk, Ak Parti İlçe Başkanımız Sn. Sertaç Can, MHP İlçe Başkanı Sn. Ali Duman, Ak Parti İlçe Belediye Başkan Adayımız Sn. Halil Kalaycı, Belediye Meclis Üyelerimiz, Ak Parti ile MHP İlçe teşkilatı, İlçe Muhtarlarımız, Belediye Personellerimiz ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.
    Ak Parti İlçe Başkanlığımızda gerçekleşen Seçim Koordinasyon Merkezimizin (SKM) açılış konuşmasını yapan Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Mustafa Demir İlçemizi gelecek 5 yılda bereketli günlerin beklediğine vurgu yaparak “ 31 Mart yerel seçimleri sonrası inşallah sizlerin takdirini aldıktan hemen sonra kollarımızı sıvayarak hizmetin en kalitesini hak eden Ayvacık halkının tüm ihtiyaçlarını, gece gündüz gerekirse uyumadan Devlet Başkanımızın da gücünü arkamıza alarak karşılayacağız. Turizm cenneti olan bu güzel ilçeye bu noktada ilk olarak turist planı düzenleyerek turizm kenti haline getireceğiz. Bize güvenin ve 1 Nisandan sonra Ayvacık’ı seyredin.
    Oy Oranı rekortmeni olan Ayvacık’tan 31 Mart Yerel seçimlerinde hem Büyükşehirde hem de ilçe belediyesinde %100’e yakın oy istiyoruz. Biliyoruz ki Ayvacık bunu başarır.
    Hiç kimse endişe etmesin 1 Nisan itibari ile gücü elimize aldığımızda Cumhur İttifakının hedef ve amacına, ruhuna uygun olarak yine aynı gönül birlikteliğiyle, emek birlikteliğiyle birlikte hizmetlerimizi sahaya yansıtacağız. Siz bizim arkamızda durdukça biz Cumhur ittifakı elimizden gelenden daha fazlasını sizlere sunacağız.” Diyerek SKM Açılışına katılan herkese teşekkür etti.
    Daha sonra sırayla Samsun Milletvekilimiz Sn. Yusuf Ziya Yılmaz, Ak Parti İl Başkanımız Sn. Ersan Aksu, MHP İl Başkanı Sn. Abdullah Karapıçak, Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur, Ak Parti İlçe Başkanımız Sn. Sertaç Can, İlçe Belediye Başkan Adayımız Sn. Halil Kalaycı konuşma yaptılar.
    Katılımcıları selamlayarak konuşmasına başlayan Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur “ Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde 5 yıl boyunca birlikte çalışmaktan ve mesai arkadaşı olmaktan büyük gurur duyduğum, İlçemize çok büyük katkıları olan kıymetli büyüğüm abim Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’a sizlerin huzurunda şükranlarımı ve hürmetlerimi sunarak teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakımızın İlçe Belediye Başkan Adayı olan Halil kardeşimin 31 Mart Yerel seçimlerinden çok iyi bir sonuçla çıkacağına inancımın tam olduğunu belirterek, bizlerin 10 yılda ilçemize kattığımız hizmetlerin üstüne katacağına inanıyor kendisini canı gönülden destekliyorum. “ Diyerek yağmurlu Ayvacık gününde SKM açılışına katılan herkese teşekkür etti.
    İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını yaptıktan hemen sonra Milletvekilimiz Sn. Yusuf Ziya Yılmaz, Ak Parti İl Başkanımız Sn. Ersan Aksu, Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur, Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Grup Başkan Vekili Sn. Nihat Soğuk, Ak Parti İl Yönetimi Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanımız Sn. Sertaç Can, Ak Parti İlçe Belediye Başkan Adayımız Sn. Halil Kalaycı, partililer ve çok sayıda vatandaşımızın katılımlarıyla Devlet Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarına binaen Belediyemiz tarafından ilçemizin girişine konuşlandırılarak yapımı tamamlanan Millet Bahçemizin açılışı gerçekleştirildi.