• BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN. MUSTAFA BELUR İLÇE MAHALLELERİMİZDE İLKOKULA BAŞLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZİ ZİYARET ETTİ

21/09/2018

2018-2019 Eğitim- Öğretim yılının başlamasıyla birlikte ilçemizdeki öğrenciler ders başı yaparak okulları, öğretmenleri ve kitaplarıyla buluştular. İlçe Belediyesi olarak her zaman Eğitim alanında öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin yanında olmaya onlara destek vermeye gayret ediyoruz. Eğitime verdiğimiz destek geleceğimize yapılan yatırımdır diyen Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur, İlköğretim haftası olması sebebiyle ilçemiz mahallelerindeki okulları gezerek ders başı yapan öğrencilerimize ziyarette bulundu. Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur Doğu Anadolu bölgesindeki ilkokula başlayan öğrencilere sosyal proje kapsamında eğitim desteği veren değerli iş adamı Ziylan Holding’in sahibi Sn. Mahmut Ziylan’ın ilçemizde ilkokula başlayan öğrencilere göndermiş olduğu çanta ve kırtasiye setini öğrencilere hediye ederek her biriyle ayrı ayrı sohbet etti.
    Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur “ Geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz bu hafta ders başı yaparak okulları ve kitapları ile buluştular. Onlara en iyi imkanları sağlamaya çalışan ailelerimizin ve büyük gayretlerle İlçemizin, ilimizin ve Ülkemizin her köşesinde hizmet veren öğretmenlerimizin yeni eğitim-öğretim yılı heyecanını ve coşkusunu yürekten paylaşıyoruz. Çocuklarımızın sağlıklı sıhhatli bir ortamda eğitim görmeleri hepimizin gayesi. Bu nedenle Belediye olarak her zaman Eğitim alanında çocuklarımızın ve öğretmenlerimizin yanında olmaya onlara destek vermeye çalışıyoruz. Gerek Belediyemizin imkanlarıyla gerekse hayırsever işadamlarımızın katkılarıyla üzerimize düşen sorumluluğu imkanlarımız ölçüsünde yerine getirmeye çalışıyoruz ve bundan sonrada üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz.
    Ziylan Holding’in sahibi kıymetli arkadaşım Sn. Mahmut Ziylan’a ilçemize sağlamış olduğu desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yeni eğitim-öğretim yılında, okullarımız idarecileri ile öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin, velilerimizin başarı ve heyecanlarının hayatları boyunca devam etmesini temenni ediyor, yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum." Dedi.