• İLÇEMİZDE İLKÖĞRETİM HAFTASI ÇOŞKU İLE KUTLANDI

20/09/2018

İlköğretim Haftası dolayısıyla İlçemiz Hasan Uğurlu İlkokulu bahçesinde tören düzenlendi.

İlçemiz Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenk sunması ile başlayan tören daha sonra Hasan Uğurlu İlkokulun bahçesinde devam etti.

Düzenlenen törene İlçe Kaymakamımız Sn. Mehmet Zahid Uzun, Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur, İlçe Emniyet Amirimiz Sn. Faruk Türk, Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman Ak, Belediyemiz Birim Müdürleri, Kamu Kurum Müdürleri, Öğretmenler, öğrenciler ve ilçe halkı katıldı.

Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan İlköğretim Haftası kutlamaları öğrencilerin hazırladıkları şiirlerini okumaları ve oyun gösterilerini sunmaları ile devam etti. Program 4. Sınıf öğrencilerinin 1. Sınıfa yeni başlayan öğrencilere “okulumuza hoş geldiniz” etkinliği ile sona erdi.

Program sonunda İlçe Kaymakamımız Sn. Mehmet Zahid Uzun ile Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur öğrencilerle teker teker sohbet ettiler. Daha sonra ilkokula yeni başlayan 1. Sınıf öğrencilerini sınıflarında ziyaret ederek onlara çanta ve kırtasiye seti hediye eden İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız, öğrencilerin gözlerindeki mutlulukla keyifli anlar yaşadılar.
    Çocukların heyecanına ve mutluluğuna ortak olan Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur “ Bir Eğitim-Öğretim yılını çocuklarımızla ve gençlerimizle birlikte karşılamanın heyecanı içerisindeyiz. Her bir çocuğumuzun vatana ve millete hayırlı bireyler olacağınıza inanıyorum. Öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve aileleri başta olmak üzere tüm eğitim camiamıza en içten sevgi ve başarı dileklerimi sunuyor, İlköğretim Haftasının ve yeni eğitim öğretim yılının vatanımıza, milletimize ve ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Daha sonra öğretmenler ve öğrenciler ile toplu resim çekiminin ardından program sona erdi.