• İLÇE KAYMAKAMIMIZ SN. KEMAL ÜLKÜ’YE VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

28/06/2018

Saklı Cennet Ayvacık’ımızda 8 aydır hizmet eden İlçe Kaymakamımız Sn. Kemal Ülkü için İlçemiz Legend Otelde veda yemeği düzenlendi.
    Yoğun katılımın yaşandığı yemeğe İlçe Kaymakamımız Sn. Kemal Ülkü ile eşi Leman Ülkü Hanımefendi, Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur ile eşi Aynur Belur Hanımefendi, İlçe Jandarma Komutanımız Sn. Çağatay Büyükada, İlçe Emniyet Amiri Vekilimiz Sn. Mehmet Türkmen, Ak Parti İlçe Başkanımız Sn. Kemalettin Gökçe, İlçe Müftümüz Şükür Küçük, Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerimiz ile Belediye Meclis Üyelerimiz, Belediye Başkan Yardımcımız Refahittin Şencan, İlçemiz Devlet Hastanesi Başhekimi Eşref Ergül, Ayvacık Saski Şube Müdürü Ali Semiz, Belediyemiz Fen İşleri Müdürümüz Vedat Yazıcı, Yazı İşleri Müdürümüz Fedai Altıkat, Mali Hizmetler Müdürümüz Eren Yüksel, İlçemizdeki tüm Kamu Kurum müdürlerimiz, MHP İlçe Başkanı Ali Duman ve sivil toplum kuruluşları katıldı.
    İlçe Müftümüz tarafından yapılan yemek duası sonrası söz alan Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur “ Öncelikle bu muhteşem aile fotoğrafının oluşmasına vesile olan ve bu anı bizlerle paylaşan her birinize sonsuz teşekkür ediyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Bu gün buruk bir anı için bir aradayız. Daha önceleri ilçemizde görev yapan birçok kaymakamımızı uğurladık. Fakat ifade etmek isterim ki Sayın Kaymakamım Kemal Ülkü beyefendi ilçemizde görev yaptığı 8 ay gibi kısa bir zaman zarfında koordineli çalışmaları ile en çok fark yaratan kaymakamımız oldu.
    Bildiğiniz üzere Yeni Türkiye ile birlikte idare sistemimizde yenilendi. Biliyorsunuz yönetim sistemimiz çok kötüydü. İlçemiz ile ilgili herhangi bir konuda üst yetkili makamlardaki idarecilerimize ulaşmak ne mümkündü. Ama artık yeni yönetim sistemi ve Devlet Başkanımızla birlikte prosedürleri ortadan kaldırarak halkımıza çok daha hızlı hizmetler edeceğiz. Zamanla yeni sistemin halkımıza hizmet noktasında ne kadar çözüm odaklı olduğunu hep birlikte yaşayarak göreceğiz. Bizler Kaymakamımızla, muhtarlarımızla ve tüm kurumlarımızla birlikte halkımızın daha refah olması için çabalayan ve onlara kolaylıklar sağlayabilme noktasında çözümler arayan hizmet ekibiyiz. İnanıyorum ki yeni sistem bizlere de halkımıza da kolaylıklar sağlayacaktır.
    Saygı değer Kaymakamımızın bütün kurumlara olduğu gibi Belediyemizin çalışmalarına da vermiş olduğu desteklerden, çözüm önerilerinden ve halkımıza daha hızlı hizmet verme noktasında sağlamış olduğu imkanlardan dolayı hepiniz ve tüm halkımız adına kendisine teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonra devletimizin üst idari makamlarında görev yapacağını arzu ve ümit ediyorum. Birlikte görev yaptığımız süre içerisinde bir eksiğimiz bir kusurumuz var ise hakkını helal etmesini istiyorum. İlçemize, halkımıza, bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah’ım yolunu açık etsin inşallah.” Dedi.
    İlçe Kaymakamımız Sn. Kemal Ülkü söz alarak görev yaptığı 8 ay içerisinde Ayvacık’ın kendisi için ne önem arz ettiğine değinerek “ Ayvacık hayatımda benim için çok önemli bir yere sahip. İlkler unutulmaz derler ya ilk görev yerim olması münasebeti ile bu güzel ilçe benim için daima anlamlı kalacak.
    Kıymetli misafirler buraya kadar gelip bizlere vefa yemeğinde eşlik ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Şahsıma adı gibi Saklı Cennet olan bu güzel ilçede 8 ay gibi kısa bir süre görev yapmak nasip oldu. İlk görev yerim olan Ayvacık’ta hiçbir vatandaşımızla bir tatsızlık yaşamadım. Karadeniz’in milliyetçi yapısını vatanseverliğini, devlet adamlarına olan saygısını sonuna kadar hissettim ve buranın halkının devletine olan bağlılığını bizzat gördüm. Bana bu güzel ilçede geçirmiş olduğum 8 ay içerisinde bu mesleğin sosyal yönünü yani insanlarla beraber olmanın onların dertlerine, sevinçlerine ortak olmanın nasıl büyük bir duygu olduğunu hissettiren ve bu mesleği sevmemde büyük rolü olan tüm ilçe halkımıza şükranlarımı sunuyorum.
    Burada görev yapmış olduğum süre zarfında kıymetli Belediye Başkanımla ilçeye ilişkin her bir konuda istişarelerde bulunduk. Kendisi ilçesine sevdalı hizmet aşkıyla tutuşan bir Belediye Başkanı. Yaptığımız her toplantılarımızda ilçesi adına bir şeyler yapabilme adına elinden geleni yaptığını gördüm. Kendisine bir kez daha sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. İlçenin tüm daire müdürlerinin ve kurum çalışanlarının iyi niyetli bir şekilde işlerini yapmaya çalıştıklarını, vatandaşlarımızın sorunlarını çözme noktasında gayretlerine şahit oldum. İnanıyorum ki Ayvacık’taki bu birlik ve beraberlik devam edecek ve Ayvacık daha da ilerleyerek büyüyecek.
    Bu güzel ortamda hazırlanan vefa yemeğine katılım sağladığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin. “ Dedi.

Konuşmaların ardından İlçe Kaymakamımız Sn. Kemal Ülkü’ye İlçemize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur, Ak Parti İlçe Başkanımız Sn. Kemalettin Gökçe, Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Töre ve Ziraat Odası Başkanlığı plaket takdim etti.