SAKLI CENNETİMİZDE SEÇİM SONUÇLARI BAYRAM HAVASINDA KUTLANDI.
24/06/2018
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde her zaman olduğu gibi bugünde Saklı Cennetimiz %87’lik oy oranı ile Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a tam destek verdi.
Seçim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur, Ak Parti İlçe Başkanımız Sn. Kemalettin Gökçe ile eski dönem ve yeni dönem tüm Ak Parti ilçe teşkilatı, Belediye Meclis Üyelerimi...z, Belediye personelimiz ve tüm Ayvacıklı halkımız kent meydanına akın etti.
Bayram çoşkusu yaşayan ilçe halkımız davullar eşliğinde halaylar çekti. Yoğun kalabalığa hitap eden Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur “ Değerli Ayvacık’lı Hemşehrilerim Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve 27. Dönem Milletvekili Seçiminde siz değerli Ak kadro sevdalıları ve Cumhur ittifakına inanan Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerim yine en yüksek oy oranı ile Samsun’un İlçeleri arasında %87’lik oy oranı alarak birlik ve beraberlik içinde Saklı Cennet Ayvacık’a yakışır bir duruş sergilediğiniz ve milletine sevdalı Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a inandığınız için sizlere teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Bayramımız kutlu olsun. “ Dedi.
Benzer Haberler
