• İLÇE SKM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA MİLLETVEKİLİ ADAYIMIZ SN. YUSUF ZİYA YILMAZ VE BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN. MUSTAFA BELUR MAHALLELERİMİZE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİLER

İlçemiz SKM çalışmaları kapsamında Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur eski Büyükşehir Belediye Başkanımız ve 27. Dönem Milletvekili Adayımız Sn. Yusuf Ziya Yılmaz ile birlikte bugün esnaflarımızı ziyaret ettiler.

Yapılan ziyaret programlarına Milletvekili Adayımız Sn. Yusuf Ziya Yılmaz, Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur, Ak Parti İl Başkan Yardımcımız Sn. Erkan Malkoç, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sn. Turan Çakır,Büyükşehir Belediyesi AK Parti Gurup Başkan Vekili Sn. Nihat Soğuk, Ak Parti İlçe Başkanımız Sn. Kemalettin Gökçe ile Yönetimi, Belediye Meclis Üyelerimiz, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı ile Kadın Kolları Başkanı ve yönetimleri katıldı.

İlçemizdeki esnaflarımızı tek tek gezerek sohbet eden Milletvekili Adayımız Sn. Yusuf Ziya Yılmaz ile Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur esnaflarımıza hayırlı işler dileyip, sorun, sıkıntı ve taleplerini dinlediler.
    Ziyarette esnafların yoğun ilgisiyle karşılaşan Milletvekili Adayımız Sn. Yusuf Ziya Yılmaz “ Bu memleketin bir çocuğu olarak, halkımızın sorunlarını, sıkıntılarını, istek ve taleplerini en iyi bilenlerdeniz. Çünkü bizler hiçbir zaman seçim endeksli çalışmadık. Her zaman Ayvacıklı kardeşlerimizin sorunlarının çözülmesi noktasında, elimizden gelen tüm gayretleri sarf ettiğimize bu halkımız şahittir.” Diyerek halkı gerçek anlamda temsil etmek için meclise girmek istediğini, bundan dolayı esnaflarımızdan kendilerini desteklemelerini istedi.

Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur “ Sık sık esnafımızı ziyaret edip onların çayını içerek, dertlerini, sıkıntılarını dinliyoruz. Esnaf, bir şehrin yüzü, vitrini ve o şehrin gelişmişlik düzeyini en iyi belirten bir yapı taşıdır. Esnafımızın güler yüzlülüğü daim etmek sıkıntılarını dinleyip çözüm bulmak da bizlere düşüyor ve bunun için elimizden geleni yapıyoruz.” Dedi.

Esnaf gezileri sonrası İlçemiz Kazancılı mahallesinden Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Yılmaz Ersoy’un Ramazan Ayı dolayısıyla evinde verdiği davet programına katıldılar.

Davet Programına Milletvekili Adayımız Sn. Yusuf Ziya Yılmaz, İlçe Kaymakamımız Sn. Kemal Ülkü, Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur, İlçe Jandarma Komutanımız Sn. Çağatay Büyükada, Ak Parti İl Başkan Yardımcımız Sn. Erkan Malkoç, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sn. Turan Çakır, Ak Parti İlçe Başkanımız Sn. Kemalettin Gökçe, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri ile Belediye Meclis Üyelerimiz, Belediye Birim Müdürlerimiz, İlçe Kamu Kurumu Müdürlerimiz, Ayvacık Saski Şube Müdürümüz, Ak Parti İlçe Teşkilatımız, Kadın Kolları Başkanımız, Gençlik Kolları Başkanımız ile yönetimleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Birlik ve beraberlik içerisinde oruçların açılıp duaların okunmasının ardından konuşma yapan 27. Dönem Milletvekili Adayımız Sn. Yusuf Ziya Yılmaz “ Bu güzel Ramazan ayı akşamında bizleri bir araya getiren Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Yılmaz Ersoy’a Teşekkür ediyor hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Önümüzde 24 Haziran gibi önemli bir seçim var önemli çünkü Türkiye’de bir sistem değişikliği olacak. Kuvvetler ayrılığı denilen yasama, yürütme, yargı daha net bir şekilde birbirinden ayrılacak. Normal parlamenter sistemde tıkanan ve çalışmayan bürokrasi sona ererek inşallah Cumhurbaşkanımız seçilerek çok daha güçlü bir parlamento olacak. Halkımız istikrardan ve güvenden yana ben halkımızın ferasetine inanarak 24 Haziran seçimlerinde Allah’ın izniyle güzel bir istikrar çıkacak diye düşünüyorum.
    19 senedir Samsun’a Belediye Başkanlığı görevimle hizmet ettim. Şimdide mecliste ilimize ve sizlere hizmet etmek istiyorum. Bana dua edin. Sizin için başarılı olmak ve bu güne kadar yapılan hizmetlerden çok daha fazlasını Ankara ölçeğinde yapmak istiyorum.” Diyerek 24 Haziran seçimlerinde kendisine ve Ak Parti ailesine destek istedi.

Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur “Kıymetli Büyüğüm Saygı değer Abim Sn. Yusuf Ziya Yılmaz’ı Saklı Cennet Ayvacık’ımızda ağırlamaktan son derece memnunum. Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış olduğu zamanlarda Sayın Vekilimin İlçemize göstermiş olduğu itinayı ve yapmış olduğu hizmetleri asla unutamayız. İlçemize gösterdiği ilgi ve bizlere verdiği destekle ilçemiz için hedeflediğimiz noktalara ulaşıyoruz. Mahalle yollarımızı betonla tanıştırdı, su ihtiyaçlarımızı karşılamak için projeler üreterek faaliyete geçirdi, ilçe merkezimize yeni vizyon kazandırarak Turizm Bölgesine yakışır bir hale gelmesinde çok büyük katkıları oldu. Ayvacık ismi bu gün bir yerlerde zikrediliyorsa saygı değer büyüğüm Yusuf Ziya Yılmaz’ın bunda katkısı oldukça büyüktür. Kıymetli abim Ayvacık’ımızı Ayvacıklıyı çok seviyor inanıyorum ve çok istiyorum ki Milletvekili olur, 24 Haziran 2018 Genel seçimlerinde Milletvekilimiz olarak mecliste bölgemizi temsil eder. O Sihirli dokunuşu ilçemize dokunmaya devam eder. 24 Haziran’da oyumuza ve ülkemizin geleceğine sahip çıkmalıyız. İnşallah en güçlü bir şekilde 24 Haziran’da sandıktan yine Ayvacık bölgesi olarak zaferle ayrılacağız. ” dedi.