• İLÇE SKM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN. MUSTAFA BELUR MAHALLELERİMİZE ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ

06/06/2018

İlçe SKM çalışmaları kapsamında Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur Milletvekili Adayımız Sn. Elif Çoşkun Bilgin ile birlikte bugün Mahallerimizi ziyaret ettiler.
    Yapılan ziyaret programlarına Milletvekili Adayımız Sn. Elif Çoşkun Bilgin, Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur, Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyesi ve İlçe Koordinatörümüz Sn. Ali Kemal Yazıcı, Ak Parti İlçe Başkanımız Sn. Kemalettin Gökçe ile Yönetimi, Belediye Meclis Üyelerimiz, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı ile Kadın Kolları Başkanı ve yönetimleri katıldı.
    İlk olarak ilçemiz Zaferköy Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur ile Milletvekili Adayımız Elif Çoşkun Bilgin’i yoğun bir kalabalık karşıladı. Vatandaşların göstermiş olduğu ilgiden memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur Ak Parti iktidarı ile Belediye olarak ilçede yapmış olduğu tüm hizmetleri vatandaşlara aktardı. Daha sonra Terice Mahallesi ve Yeni köy Mahallelerimizde vatandaşların ilgisi ile karşılanan Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur ile Milletvekili Adayımız vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek çözümü noktasında istişarelerde bulundular.

Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur “Geçmişte olduğu gibi şimdide Ayvacık’ta hükümetimizin desteği ile ihtiyaçlar giderilecek. Ak Parti önce insan diye yola çıkan İnsan merkezli bir hareketin adıdır. Göreve geldiğimiz gün itibari ile aradan geçen 9 yıl boyunca birbirinden güzel hizmetler kazandırdık. Buradaki vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları bildiğimiz gibi bizler de yaşıyor ve hissediyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları önce en asgariye indirmek, sonra da tamamen ortadan kaldırmaktır. Bu nedenle tüm vatandaşlarımızdan partimize ve bize destek vermelerini istiyoruz. Biliyoruz ki Yaparsa yine Ak Parti yapar” Dedi.
    24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yapan Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur , “ 24 Haziran seçimleri Hak ile Batılın savaşıdır. Önümüzde çok önemli bir seçim var. 24 Haziran’da oyumuza ve ülkemizin geleceğine sahip çıkmalıyız. İnşallah en güçlü bir şekilde 24 Haziran’da sandıktan yine Ayvacık bölgesi olarak zaferle ayrılacağız. ” dedi.

Mahalle ziyaretleri sonrası İlçemiz Sahilköy Mahallesinde vatandaşlarla orucunu açan Belediye Başkanımız daha sonra İlçemiz Keyf-i Seyyah evinde Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanlığının düzenlediği Genç Kürsü programına katıldı.

Programa Milletvekili Adayımız Sn. Elif Çoşkun Bilgin’in yanı sıra Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur, Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyesi ve İlçe Koordinatörümüz Sn. Ali Kemal Yazıcı. Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanımız Sn. Rabia Baykeser , Ak Parti İlçe Başkanımız Sn. Kemalettin Gökçe ile Yönetimi, Belediye Meclis Üyelerimiz, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı ile Kadın Kolları Başkanı ve yönetimleri, Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Saadettin Sarıoğlu ve ilçe gençlerimiz katıldı.
    İlçe gençlerimize ilk olarak hitap eden Ak Parti İlçe Başkanımız Sn. Kemalettin Gökçe’nin ardından söz alan Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur, gençler ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade Ederek “ Göreve başladığım ilk günden itibaren toplumun tüm kesimleri ile her fırsatta bir araya gelmeye çalışıyorum. Özellikle hayata hazırlanan siz genç kardeşlerimle bugün burada olmaktan dolayı ayrı bir heyecan taşıyorum. Aktaracağımız tecrübelerin yanı sıra sizlerden alacağımız farklı bir düşünce, bakış açısı da hayata geçireceğimiz hizmetlerde yol gösterici olacaktır. AK Parti, gücünü gençlerden alıyor. İnanıyorum ki sizler de 24 Haziranda üzerinize düşen görevi fazlasıyla yerine getireceksiniz.

2009 yılında ilçeme gelip göreve başladığım da 17 yıllık devlet çalışanı olmamdan ötürü toplumun ve gençlerin neler istediğini çok iyi biliyordum. Gençlik yıllarımda Belediye dokunuşunun olmadığı bir Ayvacık vardı. Bir sürü eksiklik hayal edipte yapamadığımız içimde yarım kalmışlıklar vardı. Şimdi sizler öyle güzel bir yerel yönetim sisteminin içindesiniz ki Ak Parti iktidarı ile hayatınıza dokunacak güzel şeyler oluyor. Gençlerin yaşam alanı sıfırken şimdi ilçemizde Kapalı Spor Salonu, Su Sporları Merkezi, Su Kayağı Merkezi, Şehir Stadyumu, Halı Saha gibi her türlü spor imkanlarını size sunuyoruz lütfen bunları kullanın imkanlarınızı değerlendirin. Bu yapılan hizmetler siz gençlere ve ilçemize verdiğimiz önemi gözler önüne seriyor. Talep ettiğiniz eksiğimiz olan varsa bizlere iletin. Bu konuda sizleri dinlemek istiyoruz. Eleştiri ile beraber önerinizi de sunun. ” Dedi.

Daha sonra söz alan Milletvekili adayımız Sn. Elif Çoşkun Bilgin tecrübelerini paylaşarak “AK Parti kurulduğu günden bu yana gençlere destek veren gençlerin hayatını kolaylaştıran bir partidir. Özellikle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, gençlere verdiği önemi ve siyasete girmesini çok istiyor. 'Gençler geleceğimiz' sözünü her konuşmasında dile getiren Sayın Cumhurbaşkanımızın yolunda genç neferler olarak ilerliyoruz. Sizlerin vizyonları ve hedefleri ile Türkiye 2023-2053-2071 hedeflerine daha sağlam şekilde ilerleyecektir. Tabi önümüzde ilk olarak 24 Haziran seçimleri var. 24 Haziran’da erdem, irade ve cesaretle yolumuza devam edeceğiz ve hep birlikte oyunları boşa çıkaracağız. 24 Haziran’da cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en büyük desteği şüphesiz yine gençlerimiz verecek . Bende sizlerden birisi olarak bu yolda öncelikle siz değerli genç kardeşlerimiz sesi olmak daha sonra ilimize ve ülkemize yapılacak yatırımlar ile hizmetlerin takipçisi olabilmek istiyorum.” Diyerek 24 Haziran seçimlerinde gençlerden destek istedi.

Konuşmalar sonrası Soru-cevap şeklinde devam eden toplantıda gençler görüşlerini ve fikirlerini ileterek taleplerde bulunmalarının ardından toplantı sona erdi.