• AYVACIK BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ BAŞKANINDAN BELEDİYE BAŞKANIMIZA HEDİYE FORMA

02/05/2018

Ayvacık Belediye Spor Kulübü Başkanı Recep Bilir ile Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürümüz Telat Aktaş  Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur’u ziyaret ettiler. Samsunlu İş Adamımız Hasan Talak’ında bulunduğu ziyarette, Samsun 2. Amatör Büyükler Ligi B Grup da mücadele eden Ayvacık Belediye spor kulübüne verdiği destekten dolayı Belediye Başkanımıza tüm kulüp adına teşekkür eden Ayvacık Belediye Spor Kulübü Başkanı Recep Bilir ile Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürümüz Telat Aktaş  Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur’un isminin yazılı olduğu 55 numaralı Ayvacık Belediye Spor Kulübü formasını kendisine hediye ettiler. İsminin yazılı olduğu formayı uzun yıllar saklayacağını söyleyen Belediye Başkanımız, “ Futbol kulübümüze her yeni sezon öncesi çeşitli yardımda bulunuyoruz. Belediye olarak spor etkinliklerine, imkanlarımız doğrultusunda destek olmaya devam edeceğiz İlçemizin spordaki konumunu artırmak adına maddi ve manevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmayız.”” dedi.