• İLÇEMİZDE DÜZENLENEN KURUMLAR ARASI

09/04/2018

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından İlçemizde kurumlar arası 3. Voleybol Turnuvası düzenlendi.

26 Martta başlayan voleybol turnuvasına ilçemiz kurumlarından 8 takım katıldı. Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur’un girişimleri sonucunda Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından ilçemize kazandırılan Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen kurumlar arası Voleybol Turnuvasında son final maçı Eynel Ortaokulu ile Eüaş arasında oynandı. Şampiyonluğu Eynel Ortaokulu voleybol takımı göğüslerken 2.liği Eüaş voleybol takımı, 3.lüğü ise Mustafa Üstündağ YİBO göğüsledi.

İlçemiz Kapalı Spor Salonunda son final maçının ardından turnuvada dereceye giren takımlara kupa töreni düzenlendi. Törene İlçe Kaymakamımız Sn. Kemal Ülkü, Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur, İlçe Jandarma Komutanımız Sn. Çağatay Büyükada, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürümüz Telat Aktaş ve voleybol severler katıldı.

Şampiyon olan Eynel Ortaokulu takımına kupalarını ve madalyalarını İlçe Kaymakamımız Sn. Kemal Ülkü takdim ederken 2. Olan Eüaş Voleybol takımına Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur, 3. Olan Mustafa Üstündağ YİBO’ya ise İlçe Jandarma Komutanımız Sn. Çağatay Büyükada kupalarını ve madalyalarını taktim ettiler.

Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur ‘’ İlçemizde kamu kurumlarında çalışan personellerimiz arasında sosyal ve sportif aktiviteleri arttırmak, kamu kurumları arasında kaynaşma, dayanışma ve kardeşlik bağlarının gelişmesine katkıda bulunmak için böyle bir turnuva düzenlendi. Emeği geçenlere ve turnuvaya katılan 8 takımımıza teşekkür ediyor, şampiyon olan Eynel Ortaokulu Voleybol takımını kutluyorum. İlçemizde bu alandaki sosyal ve sportif faaliyetlerimiz artarak devam edecek.’’ Dedi.