• 2018 YILINDA İŞÇİLERİMİZİN MAAŞLARINA ORTALAMA %15 ZAM MÜJDESİ

12/01/2018

Yeni yılın gelmesi ile birlikte Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur belediyemiz bünyesinde çalışan işçi personelimizin moral ve motivasyonunu yükseltmek amacıyla ortalama % 15 oranında maaşlarına zam yaptı.

Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur’un Belediye Başkan Yardımcımız Refahittin Şencan, Fen İşleri Müdürümüz Vedat Yazıcı, Yazı İşleri Müdürümüz Fedai Altıkat ile birlikte personellerimizle yaptığı toplantıda, personelimizi  mağdur etmemek için Toplu İş Sözleşmesi yasasına uygun olarak hazırlattığı ve işçilerin emeğinin karşılığı olan protokolü imzaladığını belirtti.

Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur “ Belediyemizin her noktasında görev yapan yol arkadaşlarımın daha iyi imkanlarla hayat sürmeleri ve çalışma şevklerinin, azim ve gayretlerinin daha da artması için hazırladığımız maaş artışı sözleşmelerini imzaladık. 2018 yılının başında hükümetimizin işçilerimize verdiği asgari ücret zammına ek, belediyemiz işçi personeline ortalama %15 oranında bir zam da biz yaptık.  2018 yılını işçi personelimizin daha mutlu geçirmesini ve mutluluklarını bu şekilde paylaşmayı arzu ettik. Bu artışın kazançlarına, sofralarına bereketli olmasını Cenab-ı Hak’tan dua ediyorum, ailelerine ve kendilerine huzur ve refah getirmesini diliyor her birine yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” Dedi.