• BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN. MUSTAFA BELUR 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINI KUTLADI

18/09/2017

Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur yeni Eğitim-Öğretim Yılının başlaması münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur “ Geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz bugün ders başı yaparak okulları, öğretmenleri, arkadaşları ve kitapları ile buluştular. Onlara en iyi imkanları sağlamaya çalışan ailelerimizin ve büyük gayretlerle İlçemizi ilimizin ve Ülkemizin her köşesinde hizmet veren öğretmenlerimizin yeni eğitim-öğretim yılı heyecanını ve coşkusunu yürekten paylaşıyoruz. Eğitim alanındaki mücadele bir istikbâl mücadelesidir. İstiklâl mücadelesi ile hür ve bağımsız hâle gelen ülkemiz ancak istikbâl mücadelesi ile yeryüzünde hak ettiği konuma kavuşacaktır. Yarınımız için eğitim-öğretim çalışmalarımızı en güzel şekilde yaşamalıyız.

Çocuklarımızın sağlıklı sıhhatli bir ortamda eğitim görmeleri hepimizin gayesi. Bu nedenle Belediye olarak her zaman Eğitim alanında çocuklarımızın ve öğretmenlerimizin yanında olmaya onlara destek vermeye çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda ilçemizdeki okullarımıza ihtiyaçları doğrultusunda istinat duvarı, okul önlerine parke, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize gerekli yardımlar, burs imkanı sağlamak, spor alanında ilçemizi temsil eden öğrencilerimize sponsor olmak gibi bir çok destek de bulunarak her zaman öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin yanında olduk. Eğitime verdiğimiz destek geleceğimize yapılan yatırımdır. Bu manada belediye olarak üzerimize düşen sorumluluğu imkanlarımız ölçüsünde yerine getirmeye çalışıyoruz ve bundan sonrada üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi öğrenci, öğretmen ve velilerimiz arasında kurulacak sağlıklı bir iletişim ve işbirliği ile bu eğitim- öğretim yılının da verimli ve başarılı geçmesini diliyorum. Yeni eğitim-öğretim yılında, okullarımız idarecileri ile öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin, velilerimizin başarı ve heyecanlarının hayatları boyunca devam etmesini temenni ediyor, yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum." Dedi.