• BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN AVUKATIMIZ BERNA BİLAL’E VEDA GECESİ

28/06/2017

Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur, Adli Yargı Hakimliği sınavını kazanması sebebi ile Belediyemizde icra ettiği Avukatlık görevinden ayrılan Berna Bilal için  veda gecesi düzenledi. Düzenlenen Programa Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur ile eşi Aynur Çoban Belur, Belediye Başkan Yardımcımız Refahittin Şencan, Fen İşleri Müdürümüz Vedat Yazıcı, Yazı İşleri Müdürümüz Fedai Altıkat, Mali Hizmetler Müdürümüz Eren Yüksel ve belediyemiz personelleri katıldı. Belediyemiz Avukatı Berna Bilal düzenlenen veda programı için çok mutlu olduğunu dile getirerek “ Kendi memleketimin Belediyesinde kendi ilçeme hizmet etmek  ve Belediye Başkanım Sayın Mustafa Belur ile aynı sevda uğruna birlikte yürümek benim için çok büyük bir onurdu.  Çocukluğumun geçtiği İlçemin belediyesinde  görev yapmanın haklı gururunu, sevincini ve mutluluğunu daima yüreğimde hissedeceğim. Ayvacık Belediyesinde görev yaptığım günden bu güne kadar Belediye Başkanım ve mesai arkadaşlarım ile güzel bir çalışma ortamı içerisinde büyük dostluklar ve arkadaşlıklar kurduk. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte büyük bir uyum yakaladık. Gittiğim her yerde İlçemden ve Belediyemin çalışmalarından büyük bir övgüyle bahsedeceğim. Bu güzel geceyi hazırlayan değerli Belediye Başkanım Sayın Mustafa Belur ile eşi Aynur Çoban Belur başta olmak üzere Belediye Başkan Yardımcıma, Birim müdürlerime ve  mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur Belediyemiz avukatı Berna Bilal’e Belediyemizde görev yaptığı süre zarfında vermiş olduğu hizmetler dolayı plaket taktim ederek “Adli Yargı Hakimliği sınavını kazanması sebebi ile aramızdan ayrılan Avukatımız  ve kendi öz kardeşimiz Berna Bilal’e Belediyemizde yaptığı hizmetlerine bir vefa borcu olarak veda gecesi düzenledik.  Gerçekten kendisi ile birlikte çalışmaktan büyük bir sevinç ve kıvanç yaşadığımı ifade etmek istiyorum. Görevde bulunduğu süre içerisinde bizlere yardımcı olmuş ve yapıcı çalışmalarda bulunmuştur. Hakimlik sınavını kazanması suretiyle Belediyemizden ayrılmasını üzüntüyle karşıladık ama kendi kariyeri için de mutlu olduk. Meslek hayatı boyunca her zaman vatanı, milleti ve devleti uğruna çalışmalarını sürdürmesini ve halkının faydasına kararlar vermesini temenni ediyorum. Kamu Kuruluşunda kendi memleketinin belediyesinde yapmış olduğu güzel çalışmalarından dolayı ilk plaketini kendisine taktim ettik. Diliyorum ki bundan sonraki meslek hayatında büyük başarılar göstererek çok daha güzel ve özel plaketlere sahip olur. Bizleri ve memleketi Saklı Cennet Ayvacık’ı unutmamasını dileyerek, bundan sonraki meslek hayatında üstün başarılar diliyor kendisine ve tüm ailesine hayırlı olmasını temenni ediyorum” Dedi.

• Büyükşehir Kanunu Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.
  • Çarşambalılar Derneğinden Belediye Başkanımıza Davet
  • Belediye Başkanımızdan Üç Aylar ve Kandil Mesajı
  • Başkan Belur Basın Mensuplarını İftarda Ağırladı
  • Başkan Belur’dan Engelli Vatandaşımıza Bayram Hediyesi