• SAKLI CENNETİMİZDE 1700 KİŞİLİK İFTAR PROGRAMI

11/06/2017

Belediyemiz tarafından İlçemiz Orhangazi Mahallesi Saat Kulesi Meydanında  1700 kişiye iftar yemeği verildi.

Düzenlenen İftar programına Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yusuf Ziya Yılmaz başta olmak üzere Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur ile Eşi Aynur Çoban Belur, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekilimiz Sn. Turan Çakır, Büyükşehir Belediyesi Meclisi Ak Parti Grup Başkan vekilimiz Sn. Nihat Soğuk,  Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sn. Çoşkun Öncel, Büyükşehir Belediyesi  Genel Sekreter Yardımcıları Sn. Mustafa Yurt, Sn. Zennube Albayrak, İlçe Jandarma Komutanımız Sn. Burak Bora Yazgan ile eşi, İlçe Emniyet Amir Vekilimiz Sn. Nevzat Şahin, Ak Parti İlçe Başkanımız Kadir Kızılkan, Belediye Başkan Yardımcımız Refahittn Şencan, Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerimiz Ali Yiğit, Yılmaz Ersor, Kemalettin Gökçe, Belediye Meclis Üyelerimiz, Belediyemiz Fen İşleri Müdürümüz Vedat Yazıcı, Yazı İşleri Müdürümüz Fedai Altıkat, Mali Hizmetler Müdürümüz Eren Yüksel, Büyükşehir Belediyesi Ayvacık Şubesi Saski birim Müdürleri, Çarşambalılar Haberleşme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Saadettin Sarıoğlu, İlçemizin yetiştirdiği Legend otelin işletmecisi değerli İş adamımız Mustafa Atmaca, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ,mahalle muhtarlarımız ve ilçe halkımız katıldı.

Meydanı dolduran vatandaşların masasını tek tek gezen ve vatandaşlarımızla sohbetler eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yusuf Ziya Yılmaz ve Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur özellikle yaşlı vatandaşlarımız ve çocuklarla birebir ilgilendiler.
               İlçe halkımızın yoğun ilgi gösterdiği iftar programında ilk olarak konuşma yapan Ak Parti İlçe Başkanımız Kadir Kızılkan alanı dolduran İlçe halkına birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak  teşekkür etti.

Ak Parti İlçe Başkanımızdan sonra konuşma yapan Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur vatandaşlarımıza teşekkür ederek “ Ramazan ayı birlik ve beraberliğin, sevginin ve saygının daha üst noktalarda olduğu, paylaşma duygularımızın daha yoğun yaşandığı çok özel ve güzel bir zaman dilimidir. Böyle güzel bir zaman diliminde gerçekleştirilen bu davetimize katıldığınız ve bu güzel geceyi bizlerle paylaştığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yusuf Ziya Yılmaz Ramazan ayının bolluk ve bereket ayı olduğunu belirterek iftar programıyla ilgili düşüncelerini dile getirdi. ‘’  İlçe Belediyemiz tarafından düzenlenmiş olan iftar programını güzel bir havada ve yoğun bir katılım ile gerçekleştirdik. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha farklı program ve etkinliklerle bir araya geleceğiz. Çok değerli büyüklerim, kardeşlerim ve gençlerimiz İlçe halkımıza layık olabilmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Allah’ın izniyle siz halkımızın dualarıyla ve destekleriyle daha çok güzel işlere imza atacağız. Bizleri böyle anlamlı bir günde yalnız bırakmayan ve yoğun ilgi gösteren siz değerli halkımıza yürekten teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’’ Dedi.

İftar yemeğinin ardından Büyükşehir Belediyemizin İlçemize kazandırmış olduğu Ayvacık İskele kafede çay içip vatandaşlarla sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yusuf Ziya Yılmaz  ve beraberindekiler daha sonra ilçemizden ayrıldılar.