• HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ YIL SONU SERGİSİNE YOĞUN İLGİ

24/05/2017

İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında açılan kursların yıl sonu sergisi İlçe Kaymakamımız Sn. Emre Yeşilbaş ve Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur, İlçe Jandarma Komutanımız Sn. Burak Bora Yazgan, İlçe Emniyet Amiri Vekilimiz Sn. Nevzat Şahin,  Belediye Meclis Üyelerimiz Cevdet Yalçıntaş ve Yılmaz Ersoy,  Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Vehbi Gümüş, Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ak, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Telat Aktaş ve ilçe halkının katılımı ile gerçekleşti. Su Sporları Merkezinde düzenlenen programda, çeşitli branşlar da sene boyunca eğitim gören kursiyerlerin yapmış oldukları karma eserler sergilendi.

Sergi açılış programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Sergiyi gezerek kursiyerlerden yapılan eserler hakkında bilgi alan  Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur “Belediye olarak  Halk Eğitim Merkezimizle koordineli bir şekilde kadınlarımıza yönelik kurslar açıyor onların el becerilerini geliştirerek,  hem  gelen misafirlerimizin ilçemizi hatırlatacak hediyeler almasına vesile oluyor hem de ilçe kadınlarımıza  iş imkanı sağlamış oluyoruz. Hanım kardeşlerimiz yeni şeyler öğreniyorlar ve bu işi sevdayla yapıp bir meslek haline dönüştürüyorlar. Belediye olarak sportif, sanatsal ve meslek edindirme kurslarımızla sanata, sanatçıya ve kültürel değerlerimize ciddi katkılar sağlamaya çalışıyoruz.” Dedi.