• SUUDİ ARABİSTANLI MEKKELİ YATIRIMCI İŞ ADAMINDAN İLÇEMİZE ZİYARET

17/10/2016

Suudi Arabistanlı yatırımcı iş adamı Halit Alhıvis  bir dizi turizm yatırımları yapmak üzere İlçemizi ziyaret etti. İlk olarak Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur’u makamında ziyaret eden Mekkeli İş Adamı sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette ilçemiz hakkında Belediye Başkanımızdan bilgi aldılar. Daha  sonra İlçemizin güzelliklerini gezip görmek istediğini söyleyen Arap iş Adamına Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur eşlik ederek İlçemizde muhtemel yatırım yapılabilecek alanları yerinde gezdirerek incelemelerde bulundular.

İlçemiz hakkında bilgiler alan misafirimiz gördüğü manzara karşısında hayranlığını ifade ederek “ gezmeyi seven doğaya aşık insanların mutlaka görmek, zaman geçirmek isteyecekleri güzelliğe sahip bir yer burası, doğa harikası bu ilçe için çok güzel düşüncelerimiz var. Belediye Başkanı Sn. Mustafa Belur ile projelerimizi değerlendirmek için bir araya geldik. Yapacağımız yatırımlarla ilçeye büyük bir katma değer kazandıracağımızı düşünüyorum. ‘’ Dedi.

Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur ‘’İlçemiz gerek doğa turizmi gerekse spor Turizmi noktasında önemli gelişmelere imza atıyor. Bizler ilçemizin farklı güzelliğinin bilincindeyiz. Bu vesile ile Turizme odaklı önemli atılımlarda bulunuyoruz. Bu Alanda birçok çalışmalarımız oldu ve halen bu çalışmalarımıza devam ediyoruz. Amacımız yerli ve yabacı turistleri ilçemize çekerek bu güzellikleri onlarla paylaşmak. Mekkeli İş Adamı Halit Alhıvis’i İlçemde ağırlamaktan dolayı gerçek anlamda mutluyum. Kendisiyle ilçemin güzelliklerini gezerken yüzünde görmüş olduğum hayranlık ifadesi ve gözlerindeki parlaklık beni mutlu etti. Turizm noktasındaki çalışmalarımız, başta Büyük Şehir Belediye Başkanım ve değerli büyüğüm Sn. Yusuf Ziya Yılmaz’ın katkılarıyla meyvelerini vermeye başladı. Artık  Ayvacık yerli ve yabancı turistlerin, yabancı turizmci iş adamlarının ilgi odağı. Başından beri   hedefimiz bu güzel ilçemizi kitli kaldığı sandığından çıkartıp dünyaya saklı kalmış güzelliklerini göstermekti.’’ Dedi.

Mekkeli Arap İş Adamı Halit Alhıvis Başkanımız Sn. Mustafa Belur’a yüzündeki memnuniyetlik ifadesiyle misafirperverliğinden, samimi ve hoş sohbetinden ötürü Teşekkür etti. Başkanımız Sn. Mustafa Belur ziyaretlerinden memnunluk duyduğunu belirtip yabancı misafirimize İlçemizi tanıtma amaçlı içinde ilçemizi anlatan tanıtım dergimiz, tanıtım broşürlerimiz ve İlçemizin tanıtım videosu  olan çanta hediye etti.