• BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN. MUSTAFA BELUR SAMSUNSPOR’A DESTEK ZİRVESİ TOPLANTISINA KATILDI

01/03/2016

PTT 1. Lig’de mücadele eden Samsunspor Kulübünün mevcut sorunlarını çözmek ve Samsunspor’a destek olmak amacı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantı bugün saat 09:30 da Sheraton Otelde kahvaltı yemeği eşliğinde gerçekleşti. Samsun Valimiz Sn. İbrahim Şahin’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yusuf Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Sn. Turan Çakır, Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur, İlçe Belediye Başkanları, Samsunspor Kulüp Başkanı Erkurt Tutu ve kulüp yönetimi katıldı. Yapılan toplantıda Samsunspor kulübünün içinde bulunduğu ekonomik sıkıntı, sıkıntıların çözümü ve şehrin takıma destek vermesi noktasında ne gibi yardımlar yapılabilir çözümleri konuşuldu.

Düzenlenen toplantıda basın mensuplarına konuşma yapan Samsun Valimiz Sn. İbrahim Şahin ‘’ Bugün burada belediye başkanlarımızla beraber Samsunspor'un geleceğini ve Süper Lig'e çıkması ile ilgili konular üzerinde durarak, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Samsunspor için neler yapılması gerektiği ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Samsunspor biliyorsunuz tekrar bir üç puan problemi yaşadı. Bununla ilgili bir hukuki süreç başladı. O konuda başta kendimin, Büyükşehir Belediye Başkanımızın, Samsunspor Kulübü Başkanı ve yönetiminin neler yapması gerektiği ile ilgili bir değerlendirmede bulunduk. İlçe belediye başkanlarımıza da tek tek söz verip, kendilerinin Samsunspor ile ilgili düşüncelerini, varsa eleştirilerini alacağız. Burada bir nihai karar aldıktan sonrada toplantımızı bitireceğiz"

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yusuf Ziya Yılmaz ‘’ Şehrimizin takımı Samsunspor için burada toplandık. Takımımız için herkes elini taşın altına koymalı. Geçmişi bir kenara bırakıp bundan sonra Samsunspor’umuz için  neler yapabiliriz bunlara odaklanmalıyız. Samsunspor’umuzun eski kulüp başkanı olarak nasıl ki geçmiş yıllarda takımızın yanında olduysak bu senede yanında olacağız. El birliği ile Samsunspor Kulübünün sıkıntılarını çözer ve birde Süper Lig’ çıkarsak bir çok problemi geride bırakmış olacağız.’’ Dedi.

Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur ‘’ PTT 1. Lig’ de mücadele veren Samsun’umuzun gurur kaynağı Samsunspor’umuzun bu sezon layık olduğu Süper Lig’e çıkacağına inancım tamdır. Ayvacık Belediye Başkanı ve Samsun’un evladı olarak takımımıza desteklerimizi esirgemeden üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırım. Hep birlikte her şeyi bir kenara bırakacağız. Allah'ın izniyle mutlu sona ulaşacağız. Herkesi takıma destek vermeye davet ediyorum.’’ Dedi.