• CEMAL GÜLER BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİNDEN AYRILMIŞTIR.

29/02/2016

Yaklaşık 2 yıldır Belediyemizde Belediye Başkan Yardımcılığı görevini icra eden Sn. Cemal Güler özel işlerinin yoğunluğu sebebi ile yürüttüğü Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılmıştır. 26.02.2016 Cuma günü Belediye Başkanlığımıza görevden ayrılma talebi dilekçesini vermiş, Başkanlık Makamının ilgili talebi değerlendirmesi sonucunda Sn. Cemal Güler’in Başkan Yardımcılığından ayrılma talebi uygun görülmüştür. Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur’la İlçemiz adına bir çok çalışmaya imza atan Cemal Güler ‘’ İlçeme hizmet için yaklaşık 2 yıldır Ayvacık Belediyesinde memnuniyetle Belediye Başkan Yardımcılığı görevini icra ediyordum. Bu göreve geliş amacım müteahhit olarak ilçemiz adına güzel projelerde yer almak memleketime hizmet etmekti. Belediye Başkan Yardımcılığı görevimi yürüttüğüm 2 yıl içerisinde bunu gerçekleştirdiğime inanıyorum. Önemli mesafeler kat edip, güzel hizmetler yaptık. Bu hizmetleri yaparken bir aile gibi kol kola omuz omuza hareket ettik. Uygulamaya geçmiş projelerin hayata geçmesi için dışardan destekçisi ve takipçisi olacağım. Belediye Meclis üyesi olarak Partimin ve Belediyemizin vereceği her görevde gücüm yettiğince yer alacağım. İlçemizin mimarı olan  Belediye Başkanım Sn. Mustafa Belur’a desteklerinden dolayı,  Belediyemizin her kademesinde çalışan mesai arkadaşlarımın yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim. Artık kendi mesleğim olan müteahhitlik görevimi icra ederek ilçeme hizmet etmek istiyorum.’’ Dedi.

Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur ‘’ Yaklaşık 2 yıllık çalışma sürecimizde İlçemize büyük katkısını gördüğüm Cemal Güler’in ilçemizin evladı olmasının yanı sıra müteahhitlik  tecrübesi ile ilçemize büyük kazanımlar sağladı. Birçok seçim projemizin hazırlanmasında ve yapılan çalışmalar noktasında ilçemize olan katkısı ile vatandaşlarımızın karşısına çıktık. Seçim sonrasında da Belediye Başkan Yardımcısı olarak bizlerle yol arkadaşı oldu. Gece gündüz demeden birlikte bir çok çalışmalara imza attık. Belediye Meclis Üyesi olarak ekibimizin ve grubumuzun bir parçası olarak görevine devam edecek olan kıymetli dostum Cemal Güler ile inanıyorum ki ilçemiz adına yine güzel çalışmalarda yer alacağız. İş hayatını göz önüne alarak böyle bir tercihte bulundu kendisine saygı duyuyorum. Yaptığı hizmetlerden dolayı İlçemiz, Partimiz, Belediye Başkanlığımız ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum.’’ Dedi.