• KIZLARIMIZ FİLELERİ HAVALANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

28/02/2016

Ayvacık Belediyesi Gençlik ve Spor Bayan Futbol takımımız 3. ligde başarılı bir profil çizmeye devam ediyor. Rakipleri karşısında oynadıkları futbol ile göz dolduran Saklı Cennetin melekleri bugün ilçemiz Galip Öztürk Şehir Stadyumunda Giresun Dereli Çok Programlı Lisesi Bayan Futbol Takımını konuk etti.  Kadınlar 3. Lig 4. Grupta ilçemizi temsil eden kızlarımız rakiplerini ilk yarı 25. dakika da Arzunun ve 35. Dakika da Rojda’nın attığı gollerle 2-0 mağlup ederek  puanlarını 31’e  yükselttiler. Ligi en iyi şekilde tamamlamak isteyen kızlarımıza tribünleri dolduran ilçe halkımız maç boyunca yaptığı tezahüratlarla destek oldular. Ayvacık Belediyesi Gençlik ve Spor Bayan Futbol Takımı ile Giresun Dereli Çok Programlı Lisesi Bayan Futbol Takımının karşılaşmasını izlemeye İlçe Kaymakamımız Sn. Can Kazım Kuruca, Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur , Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, Belediye Başkan Yardımcımız Refahittin Şencan, Ayvacık Belediyesi Gençlik ve Spor Bayan Futbol takımı Başkanı Mahmut Beyazoğlu, , İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Talat Aktaş, Belediyemiz Fen İşleri Müdürümüz Vedat Yazıcı, Yazı İşleri Müdürümüz Fedai Altıkat, İlçemizin yetiştirdiği ve kızlarımıza her fırsatta destek olan İş Adamlarımızdan Veysel Bilir ve çok sayıda vatandaş katıldı.
          Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur ‘’ İlçemizi profesyoneller 3. Liginde temsil eden bayan futbol takımımıza gösterdikleri üstün başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Belediye olarak bayan futbol takımımıza desteklerimiz devam edecek üzerimize düşeni yerine getireceğiz.  Turizm ve kültürel zenginliklerinden dolayı adından söz ettiren ilçemiz profesyonel 3. Ligde de meleklerimizin başarısıyla adından söz ettiriyor.  İlçemize yaptığımız spor komplekslerimiz ve düzenlediğimiz su sporları, doğa sporları etkinliklerimizle tanıtımına start verdiğimiz İlçemiz bunların yanı sıra kızlarımızın bu başarısı ile de spor İlçesi olma yolunda hızla ilerlemektedir.  İlçemiz doğa güzelliğinin yanı sıra spor alanında da bir kez daha dikkatleri üzerine çekerek adından söz ettirecektir. ‘’ Dedi.