• AYVACIK BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR BAYAN FUTBOL TAKIMI RÜZGAR GİBİ ESMEYE DEVAM EDİYOR

13/02/2016

3. Lig 4. Grupta İlçemizi temsil eden Ayvacık Belediyesi Gençlik ve Spor Bayan Futbol takımı ilçemize deplasmana gelen Trabzon Deniz üstü Spor Bayan Futbol takımını İlçemiz Galip Öztürk şehir stadyumunda misafir etti. Saat 13:00 da başlayan karşılaşmaya Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur başta olmak üzere İlçe Kaymakamımız Sn.  Can Kazım Kuruca, İlçe Jandarma Komutanımız Sn. Eren Yüksel, Belediye Başkan Yardımcımız Cemal Güler, Ayvacık Belediyesi Gençlik ve Spor Bayan Futbol takımı Başkanı Mahmut Beyazoğlu, , İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Telat Aktaş, Belediyemiz Fen İşleri Müdürü Vedat Yazıcı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlk yarısı  1-1  biten karşılaşmanın ikinci yarısında Saklı Cennetin melekleri  4 gol attı ve kalelerinde gördükleri 1 gol ile karşılaşmayı  5-2  tamamlayıp  konuk ekibi mağlup etti ve  3 puanın sahibi oldular. Kızlarımızı desteklemek için tribünü dolduran ilçe halkı Maç boyunca tezahüratta bulundular. Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur ‘’ Kızlarımız azimli mücadeleleri ile zorlu karşılaşmaları kazanıyor onlara olan inancımızı boşa çıkartmayarak yüzümüzü güldürüyorlar. Bu takımın şampiyonluğa oynayacağına yürekten inanıyorum ve her birini ayrı ayrı kutluyorum.’’ Dedi.