• SAKLI CENNETİMİZİN MELEKLERİ RAKİPLERİNİ 2-1 YENDİLER

31/01/2016

Türkiye Futbol Fedarasyonu Kadınlar 3. Lig 4. Grupta  İlçemizi temsil eden Ayvacık Belediyesi Gençlik ve Spor Bayan Futbol takımı ligin 2. Yarısına hızlı başladı. 1 maç eksiği ile ligin 2. Yarısına başlayan bayan futbol takımımız oynadıkları ilk karşılaşmada Trabzon Kavak Meydan Spor karşısında galibiyeti göğüslediler. İlçemiz Galip Öztürk Şehir Stadyumunda bugün saat 12:00 da başlayan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere bitti. Maçın 2. Yarısı kıyasıya yapılan mücadelenin kazananı Saklı cennetin melekleri oldu. 56. dakikada Merve Kurtoğlu’nun 80. dakikada Ebru Bayraktar’ın attığı gollerle2 golu hanelerine yazdırırken 1 golde kendi kalelerinde gördüler.
        Karşılaşmayı 2-1 tamamlayan Saklı Cennetin melekleri Kadınlar 3. Lig 4. Grup 2. Yarıdaki ilk müsabakaya ev sahipliği yaptıkları maçı galibiyetle sonuçlandırdılar. Maç sonrası bayram yerine dönen İlçemizin şehir stadyumu kızlarımıza tezahüratla inledi.
    Yoğunluğu sebebi ile karşılaşmayı izleyemeye gelemeyen ve İlk günden itibaren kızlarımıza desteğini esirgemeyip daima yanlarında olan Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur ‘’ Kızlarımızı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Onlarla ne kadar gurur duysak azdır. Bir işe inanmak başarmanın ayrısıdır biz kızlarımıza ilk günden itibaren inanıyor ve destekliyoruz. Bu takım gün gelecek çok iyi yerlerde olacak buna inancım tamdır.’’ Dedi.
    Karşılaşmayı izlemeye Belediye Başkan Yardımcımız Refahittin Şencan, Ayvacık Belediyesi Gençlik ve Spor Bayan Futbol Takımı Kulüp Başkanı Mahmut Beyazoğlu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Telat Aktaş, Belediyemiz Yazı İşleri Müdürü Fedai Altıkat ve çok sayıda ilçe halkı katıldı.