• SAKLI CENNETİN MELEKLERİ EVİNDE GALİP GELDİ

08/11/2015

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3. Ligi 4. Grup da İlçemizi temsil eden Ayvacık Belediyesi Gençlik ve Spor bayan futbol takımı bugün Ordu Soya Spor Gençlik Kadın Futbol takımını  İlçemiz şehir stadyumunda misafir etti. Saat 12:00 da başlayan karşılaşmaya Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur başta olmak üzere İlçe Garnizon Komutanımız Sn Eren Yüksel, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, Belediye Başkan Yardımcımız Cemal Güler , Eski İlçe Belediye Başkanı ve Ayvacık Belediyesi Gençlik ve Spor Bayan Futbol takımı Başkanı Mahmut Beyazoğlu, , İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Talat Aktaş, Belediyemiz Fen İşleri Müdürümüz Vedat Yazıcı, Yazı İşleri Müdürümüz Fedai Altıkat ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     ilk yarının 1-1 bittiği karşılaşmada ilk gölümüzü Saklı Cennetimizin meleklerinden Gamze Çağalayan attı. İkinci yarıda kıyasıya yapılan mücadelenin ardından 78. Dk. Da Arzu Şimşek’in attığı göllee kızlarımız skoru 2-1 yaptı. Saklı Cennetin Meleklerine yalnız bırakmayan ilçemiz halkı, maç boyunca kızlarımıza tezaurat gösterisinde bulundular. Karşılaşmayı 2-1 tamamlayan meleklerimiz Kadınlar 3. Ligi 4. Gruptaki ilk müsabakaya ev sahipliği yaptıkları maçı galibiyetle sonuçlandırdılar.
    Maç sonrası bayram yerine dönen ilçemiz şehir stadyumu kızlarımızın başarısı ile inledi. Saklı Cennetin Meleklerine çıkmış oldukları bu kutsal mücadelede ilk andan itibaren desteğini esirgemeyen ve daima yanlarında olan Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur ile kucaklaşarak galibiyetlerini kutlamalarının ardından özel olarak yaptırdıkları 55 numaralı formayı Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur’a hediye ettiler.
    Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur ‘’ İlçemizi profesyoneller 3. Liginde temsil eden bayan futbol takımımıza gösterdikleri üstün başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Onlar herkesin erkek sporu olarak bildiği bu zorlu mücadeleye girişerek büyük bir iş başarıyorlar. Kızlarımızla ne kadar gurur duysak azdır. İnanıyorum ki profesyoneller 3. Ligi 4. Gruptaki tüm maçlarını galibiyetle sonuçlandırarak bir üst lige çıkmaya hak kazanacaklardır. İlçemiz Turizm ve kültürel zenginliklerinden söz ettirdiği gibi profesyonel ligde de meleklerimizin başarısıyla adından söz ettiriyor.  Kızlarımızın bu başarısı ile spor İlçesi kimliği ile  tanıtılmasına start verdiğimiz İlçemiz doğa güzelliğinin yanı sıra spor alanında da bir kez daha dikkatleri üzerine çekerek adından söz ettirecektir.