• BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN. MUSTAFA BELUR’DAN AYVACIK SPOR VE GENÇLİK BAYAN FUTBOL TAKIMINA TAM DESTEK

05/11/2015

Spora ve Sporcuya desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur’un tam destek verdiği Ayvacık Spor ve Gençlik Bayan Futbol takımı İlçemizi Türkiye Futbol Federasyonu profesyönel Kasınlar 3. Ligi 4. Grupta temsil edecek. 8 Kasım Pazar günü saat :12:00’da İlçemiz Eyüp Sultan Mahallesi Şehir Stadyumunda Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3. Lig 4. Grup mücadelesinde Ordu Soya Spor Bayan Futbol Takımını misafir edecek. Ayvacık Spor ve Gençlik Bayan Futbol Takımımıza gerekli malzeme yardımında bulunarak maddi manevi her türlü desteğini sürdüren Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur ‘’ İlçemizi profesyoneller 3. Liginde temsil edecek olan bayan futbol takımımıza gösterdikleri üstün başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Onlar herkesin erkek sporu olarak bildiği bu zorlu mücadeleye girişerek büyük bir iş başarıyorlar. Kızlarımızla ne kadar gurur duysak azdır. İnanıyorum ki profesyoneller 3. Ligi 4. Gruptaki tüm maçlarını galibiyetle sonuçlandırarak bir üst lige çıkmaya hak kazanacaklardır. Kızlarımızın başarılarıyla spor İlçesi kimliği ile de tanıtılmasına start verdiğimiz İlçemiz doğa güzelliğinin yanı sıra spor alanında da bir kez daha dikkatleri üzerine çekerek adından söz ettirecektir. Belediye olarak bayan futbol takımımıza desteklerimiz devam edecek üzerimize düşeni yerine getireceğiz. 8 Kasım Pazar günü ilçemizde oynanacak olan Kadınlar 3. Lig 4. Grup mücadelesinde Ordu Soya Spor Gençlik Kadın Futbol takımı ile yapılacak karşılaşmada kendilerine başarılar diliyor tüm halkımızı İlçemizi temsil edecek olan kızlarımıza destek için maça davet ediyorum.’’ Dedi.