• BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN. MUSTAFA BELUR’DAN ANLAMLI ZİYARET

21/10/2015

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz  İlçemiz sınırlarında ki kırsal mahallelerimiz arasında yer alan Yeşildere mahallemizdeki yaşlı ve ağır hasta durumunda olan ve 60 yıldır ulaşımının 2 km bölümünü hastalandığında hastaneye götürmek için komşularının yardımıyla eşşek ve sal ile hastaneye götürülen 1932 doğumlu  Musa Şenol’un yeni yol açma çalışmaları Belediye Başkanımız  Sn. Mustafa Belur’un start vermesiyle  başladı. Yol  çalışmalarını yerinde incelemek üzere  Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur, Belediye Başkan Yardımcılarımız  Cemal Güler ve  Refahittin Şencan,   Fen İşleri Müdürümüz Vedat Yazıcı yol açma ve genişletme çalışmalarını yerinde inceleyerek ağır hasta olan Musa Şenol’ u hasta yatağında  ziyaret ettiler .Yaklaşık 5O  yıldan  fazla  ulaşım zorluğu çeken  Yeşildere  mahallesi dikencik mevkii sakinleri Belediye  Başkanımız Sn. Mustafa Belur’un tespitleri sonucu “Gidemediğin Yol Senin Değildir” sloganı ilk etapta yol açma çalışmalarını   başlattı.Belediye Başkanı Sn. Mustafa Belur; “Kış aylarının yaklaşması sebebiyle önceliğimiz hasta vatandaşlarımızın yollarını yaparak sıkıntılarını gidermektir.Yeni açacağımız yol öncelikle hasta olan vatandaşımıza ve Yeşildere mahalle sakinlerine rahat bir nefes aldıracak.Bizim için ulaşım çok önemlidir.Bu nedenle çalışmalarımıza  üst yapıda durmak yok yol açmaya devam diyerek  50 yıldır yolu olmayan  mahallemize  yol açmanın sevinci içerisindeyim.Kırsal  mahallelerimizin yaşamını kolaylaştırmak için çalışmalara ara vermeden devam edeceğiz.İlçe  merkezindeki mahalle yollarından hiçbir mahallemizin farkı kalmayacak.” Dedi.