• BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN. MUSTAFA BELUR BELEDİYEMİZ ARAÇ PARKINI GÜÇLENDİRİYOR

16/10/2015

Belediyemiz hizmet araçlarına  yeni katılan kazıcı yükleyici iş makinasına Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur kurban keserek hizmete sundu. İş makinamız Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur, Belediye Başkan Yardımcılarımız Cemal Güler, Refahittin Şencan, Belediye Meclis Üyemiz Cevdet Yalçıntaş, Belediyemiz Fen İşleri Müdürümüz Vedat Yazı ve belediyemiz birim müdürleri, Kabaklık Mahalle Muhtarımız Yusuf Soycan ve belediyemiz personellerinin katılımları ile okunan dualarla birlikte hizmete sunuldu.

Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur ‘’ Belediyemizin güçü iş makinaları ile bağlantılıdır. İş Makinelerimiz yoksa iş üretme şansımızda yok. Bu güzel İlçeye hizmet üreteceksek güçlü iş makinelerine sahip olmamız gerekir. İlçemize daha iyi hizmet verebilmek adına göreve geldiğimiz ilk günden itibaren imkanlarımızı seferber ettik. Belediyemiz araç parkını yenilemek, güçlendirmek için girişimlerde bulunarak gerek hayırsever iş adamlarımızdan gerekse Belediyemizin imkanları ölçüsünde kıt kanaat biriktirdiğimiz bütçemizle İlçemize çok daha iyi hizmet sunabilmek adına her geçen gün araç parkımızı güçlendiriyoruz. Belediyemize imkanlarımız doğrultusunda kazandırmış olduğumuz yeni kazıcı yükleyici iş makinamız Belediyemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun.’’ Dedi.