• ÜLKE TV EN İYİSİ GEZMEK ADLI PROGRAM İÇİN BUGÜN İLÇEMİZİN TANITIM ÇEKİMİ YAPILDI

18/08/2015

Ülke Tvde yayınlanan En İyisi Gezmek adlı program için bugün ilçemizde tanıtım çekimi yapıldı.Harun Şen’in hazırlayıp sunduğu En İyisi Gezmek adlı program için ilçemize gelen ekipler ilçemizin doğal güzelliklerinin yanı sıra kültürünün ve yöresel yemeklerinin de tanıtılması için çekimler yaptılar.

Turizm Bölgesi ilan edilmemiz sebebi ile Büyük şehir Belediye Başkanımız Sn. Yusuf Ziya Yılmaz ve İlçe Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur ilçemizin en çarpıcı şekilde tanıtılması için kolları sıvayarak ortaklaşa bir çok çalışmalar yaptılar ve son 2 yılda bu çalışmalar meyvelerini vermeye başladı. Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren ilçemiz yerli ve yabancı misafirlerin odak noktası olmaya başlayarak ziyaretçi sayısını arttırdı. En İyisi Gezmek adlı program için röportaj veren Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur ‘’ Öncelikle sevgili Ülke Tv ekibi olarak sizleri ilçemde ağırlamaktan son derece memnunum, hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Ayvacık Karadeniz’in boğazı, yeryüzünün eşsiz bir mekanı ve Samsun’un Saklı Bir Cenneti. Bizler 2009 dan itibaren ilçemizin doğal güzelliklerini tüm dünyaya tanıtmak için ilçe halkımızla beraber burada yaşamın keyfin ve huzurun hissedilerek yaşanılabilmesi adına neler gerekliyse o gereksinimleri gidermek üzere hep beraber birliktelik içerisinde çalışıyoruz. Sahip olduğu fiziksel ve coğrafi özellikleri ile eşsiz doğal güzelliğiyle cennetten bir köşe olan ilçemiz Türkiye’nin turizm destinasyonu olma noktasında bir yerdir. Su sporları için Türkiye’nin en uygun yerlerinden biri olan ilçemiz doğa sporları içinde oldukça elverişlidir. Bundan dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığımızın katkıları ile Su Sporları Merkezi Projemizi hayata geçirdik ve yapımını tamamladık. Bununla beraber Su Kayağı Merkezi Projemizin yapımına başladık yine Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yusuf Ziya Yılmaz’ın katkıları ile İlçemize içinde misafirlerimizin her türlü sosyal aktivitelerini yapabileceği hatta isterse konaklayabileceği Doğa Yaşam Alanı inşa ediyoruz. Bir şehrin en güzel görüntülerinden biri olan Kent Meydanı Projemizi hayata geçirerek tamamlama noktasına geldik. İlçemizin gerekli görülen yerlerine peyzaj düzenlemelerinin yanı sıra turizm altyapısı için çalışmalar yaptık. İlçemizi turizm bölgesine yakışır bir hal alması için gerekli olan tüm çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnanıyorum ki bakir bir doğa güzelliğine sahip olan saklı kalmış bu güzel ilçemizi hak ettiği şekilde gün yüzüne çıkartarak dünyaya tanıtacağız ve Karadeniz’in turizm noktasında en illeri gelen ilçesi biz olacağız. Buradan bizleri dinleyen herkesi bu güzel ilçemizi gezip görmeye davet ediyor sevgi ve selamlarımı sunuyorum.’’ Dedi.

Özel hazırlanan ve ilçemizin tanıtımı yapılan En İyisi Gezmek adlı program gelecek haftalarda Ülke Tv kanalında bu özel bölümü ile sizlerle olacak.