• İLÇEMİZDE 1.AYVACIK AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ START ALDI

29/06/2015

Kültür ve Turizm Bakanlığının katkıları ile   Belediyemizin düzenlemiş  olduğu 1. Ayvacık Açık Hava Sinema günleri bu akşam İlçemiz Orhangazi Mahallesi  Kent Meydanında saat 21:00  da start aldı. Belediye Başkan Vekilimiz ve Belediye Başkan Yardımcımız Cemal Güler, Fen İşleri Müdürümüz Vedat Yazıcı, Yazı İşleri Müdürümüz Fedai Altıkat ve Belediye Personellerinin katıldığı Ramazan ayına özel programa Ayvacık halkı büyük ilgi gösterdi. 1. Ayvacık Açık Hava Sinema Günlerinin ilk akşamında çocuklara özel ‘’Fındık İçi ‘’Animasyon filmi perdeye yansıdı. Çocukların beğenisini alan film büyük ilgi gördü.

7 gün boyunca sürecek olan 1. Ayvacık Açık Hava Sinema Günleri  05 Temmuz Pazar gününe kadar her akşam farklı bir filmin perdeye yansıması ile  İlçemiz Orhangazi Mahallesi Kent Meydanında saat 21:00 da başlayarak İlçe halkımıza sunulacaktır.