• A HABER SEYAHATNAME PROGRAMI İLÇEMİZİN TANITIMI İÇİN AYVACIK’TA

09/05/2015

Bugün İlçemizin tanıtımı yapılması amaçlı   A haber Seyahatname Programı ekibi ilçemizdeydi. İlçemiz Turizm Bölgesi ilan edilmesi sebebiyle yerli ve yabancı turistleri ilçemize çekmek ve doğa güzelliğini dünyaya tanıtmak amacıyla tanıtımlarına hız kesmeden devam ediliyor. İlçemizin turizm destinasyonunu yerinde göstermek ve ilçemizin tanıtımına katkı vermeleri için Tv program ekiplerini ve gazetecileri ilçede konuk etmeye devam eden Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur bugün tanıtım çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. A haber ekibini ilçemizde konuk eden Belediye Başkanımız Samsunum 2 gemisi ile baraj gölünde gezi turu düzenleyerek ilçemizin doğa güzelliğini en çarpıcı şekilde sunulmasını sağladı. Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur ‘’İlçemiz Samsun ilinin gözbebeği, İlçemiz Doğa Turizmi ve Su Sporları Turizmi için oldukça elverişli bir bölgedir. Turizm merkezi olan ilçemizin tanıtımı için elimizdeki tüm imkanları kullanıyoruz. Hedefimiz yerli ve yabancı turistleri ilçemize çekmek, Saklı Cennet Ayvacık’ı Orta Karadeniz’in Turizm Cenneti yapmak.’’ Dedi. Daha sonra ilçemizin kültürünü yansıtmak amacı ile Çarşıköy Mahallemizde halen el ile dokunmakta olan Cecim Kiliminin nasıl dokunduğunun çekimi yapıldı.

İlçemizin tanıtımı amacı ile çekimlerini tamamlayan A haber ekibi ilçemizden ayrıldılar.