• Galip ÖZtürk Eğitim Yardımı İçin Ayvacıkta’ta

02/07/2013

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Galip ÖZTÜRK,2 yıl önce yapılmasını planladığı Anadolu Turizm Meslek Lisesi ve 22 derslik ilköğretim okulunu,bu yıl eğitim-öğretime başlaması için ve eğitim alanlarında incelemelerde bulunmak üzere ilçemize geldi.

Ayrıca İlçemize bağlı Gülpınar Köyünde daha önceden taahhüt ettiği,arazilerini de kendisinin bağışladığı eğitim üssünün birinci aşaması olan ilköğretim okulu,lise ve yurtlarının eylül ayındaki eğitim-öğretime yetiştirilmesi için yerinde incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanımız Sn. Mustafa BELUR,Sn. Galip ÖZTÜRK ve Ayvacık’a bağlı köy muhtarlarımızın da katılımı ile ,2 yıl önce yapımına başlanan 750 kişilik camiinin açılışını yaparak,burada öğle namazı kıldılar. İlçemizi Türkiye finallerinde temsil eden bayan futbol takımımız Türkiye şampiyonu olarak Sn. Galip ÖZTÜRK’ hoş geldiniz ziyaretinde bulundular.

İşadamı ÖZTÜRK, bu eğitim kurumlarını yapmamızdaki temel unsur ’’çocuklarımızın okullarımızda yetişip dünya ve olimpiyat şampiyonlarında görmeyi arzu ediyoruz ‘’diyerek şampiyon kızlarımızı birer altınla ödüllendirdi.