• Ak Parti İl Başkanımız Fuat KÖKTAŞ Belediyemizi Ziyaret Etti

22/01/2013

AK Parti Ayvacık Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı yapıldı.

AK Parti Ayvacık İlçe Teşkilatı, Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı'nı pazartesi günü saat 10.00 da gerçekleştirdi.

İlçe danışma toplantısına AK Parti Samsun İl Başkanımız Fuat Köktaş ve beraberinde il yönetim kurulu üyelerimiz, il genel meclis üyelerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz ve parti organlarının tamamı iştirak ettiler.

Toplantının ardından AK Parti Samsun İl Başkanımız Sn Fuat Köktaş, Belediyemizi ziyaret ederek Ayvacık ilçesinde 4 yıldır belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler alarak yapılan çalışmaların AK Parti iktidarına yakışır çalışmalar olduğunu ve Ayvacık'ta çok şeyin değişmiş ve gelişmiş olduğunu ve bundan da son derece mutlu olduğunu belirti.

Belediyemiz anı defterine de duygu ve düşüncelerini aktaranİl Başkanımız Fuat Köktaş "21.01.2013 tarihinde ilçe danışma kurulu toplantımızıgerçekleştirerek Ayvacık ilçe belediyemizi ve İlçe Belediye Başkanımız Mustafa Belur'u ziyaret etme imkanımız oldu . Eşsiz doğa zenginliği, insanların sıcak kanlı ve cana yakın Ayvacık'ımızda olmak burada zaman geçirmek hem bizi rahatlatıyor hem de bizlere huzur veriyor. İnanıyorum ki Ayvacık bu kadroyla çok iyi yerlere gelecek.

Saygı ve selamlarımla." yazarak AK Parti İktidarıBelediyesinin ve Teşkilatlarının ilçede yapmış olduğu başarılı çalışmalardan duyduğu gururu ve memnuniyeti dile getirerek ilçemizden ayrıldı.