• Ayvacık’ta 3 Bin Kişilik İftar

10/07/2014

Ayvacık’ta yaklaşık 3000 kişinin katılımıyla coşkulu bir iftar programı gerçekleşti.Ayvacık Sahil parkında düzenlenen ve Ak Parti İl başkanlığı tarafından organize edilen iftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Muharrem Göksel,  Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Hakkı Öz, Ak Parti Ayvacık İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, Büyükşehir Belediye Meclisi ve Ak Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk ve Ayvacık halkı katıldı.

İftar öncesinde masaları tek tek dolaşan Başkan Yılmaz, vatandaşlarla sohbet etti. İftarın ardından vatandaşlara hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, sözlerine ‘Canımdan bir parça gibi gördüğüm Tekkeköylü hemşerilerim. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. Ramazanınız mübarek olsun.’ diyerek başladı.  Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun ziyareti ve mitingi ile ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Yılmaz, ‘’İki günlük yoğun bir programın içinden çıktık. Cumhurbaşkanı adayımız, Başbakanımız, dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan beyi misafir ettik. Allah ona güç kuvvet versin. Onun yanında olduğumuzu ifade ettik. Ona desteğimizi ve başarılarına başarı katması için her zaman bir nefer gibi yanında olmayı taahhüt ettik. Ayrıca onunla beraber olduğumuz için, ülkemizin son 10 yıl içindeki kalkınma hamle ve girişimlerinde onun ekibinden biri olmayı Rabbim bize nasip ettiği için Allah’a hamd ettiğimiz ifade ettik.’’ dedi.

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur ;’’ Ak Parti İl Başkanlığı ve Büyükşehir belediyemizin koordine ettiği bu programa başta Yusuf Başkanım olmak üzere tüm protokol ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Bunun gibi toplantı ve merasimlerde daha sık bir araya gelmek dileğiyle herkese teşekkürlerimi sunuyorum.’’ Dedi.İftarın ardından Orhangazi Mahallesi Sahil kenarında yapımı tamamlanan tur gemsi iskelesinde incelemelerde bulunan başkan Yılmaz, incelemelerinin ardından kahvehaneyi ziyaret ederek vatandaşlarla beraber çay içip sohbet etti.