Belediye Başkanımız sayın Mustafa Belur, “Ayvacık, Salıpazarı ve Çarşamba İlçemizle birlikte bölgesel kalkınmayı sağlayacağız. Bunu yaparken de Gelişen Çarşamba’yı örnek alacağız.”dedi.
Çarşamba Belediye Başkanı sayın Hüseyin Dündar’ı makamında ziyaret eden Belediye Başkanımız sayın Mustafa Belur, 5 yılda örnek alınan bir ilçe durumuna gelen Çarşamba İlçesi’nin belediyesi ile işbirliği içerisinde güzel çalışmalar gerçekleştirmek istediklerini kaydetti.
“BÖLGESEL KANKINMAYI SAĞLAYACAĞIZ”
Belediye Başkanımız sayın Mustafa Belur, “Çarşamba Belediyemizle birlikte Ayvacık ve Salıpazarı İlçelerimizi de kapsayacak bölgesel kalkınma projeleri gerçekleştirmek istiyoruz. Gelecek 5 yılda Salıpazarı ve Ayvacık İlçeleri’nde AK Partili belediyeciliğin farkını ortaya koyacağız. Önümüzde Çarşamba örneği var. Geride bırakılan 5 yılda Sayın Başkanımız Hüseyin Dündar, Çarşamba’yı bölgenin örnek alınan bir ilçesi haline getirdi. Belediye başkanımızın Sayın Hüseyin Dündar’ında tecrübelerinden yararlanarak bu bölge için büyük çalışmalar yapmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.
“AYVACIK’I ŞANTİYE ALANINA ÇEVİRECEĞİZ”
Ayvacık İlçesi’ni adeta bir şantiye alanına çevireceklerini ifade eden Belediye Başkanımız sayın Mustafa Belur, “Ayvacık İlçesi için çok büyük projelerimiz var. Ayvacık’ı şantiye alanına çevireceğiz. Yerel seçimler öncesi halkımıza söz verdiğimiz tüm projeleri yerine getireceğiz. Çok kısa bir zaman sonra Ayvacık’da ki gelişmeler gözle görülür şekilde ortaya çıkacaktır.” diye konuştu.